Mesto počivališta Fredija Merkjurija ipak ostaje tajna (VIDEO)

Pevačeva nekadašnja devojka Meri Ostin jedina je koja zna gde počiva urna legendarnog frontmena grupe "Kvin"

  • 1

Uprkos pisanju medija da je konačno otkriveno gde se nalazi mesto poslednjeg počivališta Fredija Merkjurija, tajnu će u grob odneti pevačeva nekadašnja verenica Meri Ostin.

"Ljubavi svog života", kako ju je Fredi nazivao, pevač je ostavio kuću vrednu 12 miliona funti, a nekoliko dana pre smrti zamolio ju je da uzme njegove ostatke i da urnu smesti na nepoznatu lokaciju. Kako piše "Dejli mejl", Meri Ostin je to obećanje i održala, a čak ni Merkjurijevi roditelji ne znaju gde im počiva sin.

- On nije želeo da ga bilo ko iskopava, kao što je to bio slučaj sa nekim slavnim osobama. Želeo je da mesto njegovog počivališta ostane tajna, a tako će i biti. Nisam želela da bilo ko posumnja šta radim, pa sam tog jutra rekla da idem na zatezanje lica kako posluga ništa ne bi posumnjala i iskrala sam se iz kuće s urnom - rekla je Ostinova. Ona je potom  nastavila:

- Njegova radna soba ostala je ista. U njoj je veliki klavir na kom je stvarao svoje najveće hitove, a tu je i antički nameštaj koji je obožavao. Gde god se okrenem, sećam se njega. Čujem neku posebnu pesmu i odjednom me preplave emocije jer smo punih dvadeset godina živeli zajedno - navela je Meri.

Poslušajte numeru "Love of My Life", koju je Merkjuri posvetio Meri Ostin:

(Telegraf.rs / Index.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djidja

    3. april 2013 | 20:14

    Fredi je bio i ostao najveci kralj!!!Ma gde bio pocivaj u miru......

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA