KAD VENDI ZAPEVA - RAZLAZ! Pogledajte najveće hitove Vesne Vukelić (VIDEO)

Predstavljamo vam najpoznatije numere iz "bogatog" opusa pevačice koja često ističe da voli da peva u buvarama

  • 9

Pevačica Vesna Vukelić Vendi je sa svojom tubulentnom karijerom pevačice uspela da se ostvari, kako sama navodi, i kao filozof, mislilac, psihijatar i psihoterapeut. Sebe predstavlja kao mamac za psihopate i ističe da posebno voli da peva u buvarama.

Pored pevanja, Vendi je poznata i po senzacionalističkim i neretko zbunjujućim izjavama, ali i po učešću u rijalitijima "Farma" i "Dvor", da bi se odskora pevačica našla i u kući "Velikog Brata".

Vendi kaže da je pevačku karijeru gradila nastupima kako na najvećim mestima, tako i u buvarama, mada je mnogi prepoznaju po brojnim provokativnim nastupima na svadbama.

Snimila je pet albuma i jednu kompilaciju hitova, a žena-mislilac se nije libila ni da se oproba kao glumica u jednom erotskom filmu, dok za sebe kaže da je njen najveći uspeh to što se slikala za "Plejboj".

Pogledajte najpopularnije hit numere koje smo izdvojili iz bogatog opusa izvedbi pevačice i filozofa Vesne Vukelić Vendi:

Najpre, tu je legendarna pesma koja je ujedno i njen neprevaziđeni kontroverzni hit "Praćnuo se šarančić" iz 2004. godine, sa ništa manje provokativnim spotom.

Nakon "Šarančića", Vendi je snimila album 2007. godine sa koga se izdvojila se pesma "Ucena", kojom je pevačica najavila svoj veliki povratak, kako u stajlingu, tako i u muzičkom žanru.

"Uljez mi se uvuk'o u cveće, lepo mi je, da izađe, neće" stihovi su popularne numere "Uljez", koju Vendi inače smatra svojom "ličnom kartom", a poslušajte i zbog čega:

Poslednji hit podvig Vukelićke je numera "Vendeta" iz 2011. godine, u kojoj pevačica sebe naziva "premijerom mafije", dok smelo na sceni batara pištoljem, okružena "opasnim" momcima.

Pogledajte video-snimak kako bi vam bilo jasnije:

Iako smo se potrudili da za kraj liste nađemo još koju super popularnu numeru iz širokog spektra pesama "Vendete", uporno smo nailazili na Jutjub senzaciju sa skoro pola miliona pregleda, te smo, s tim u vidu, kao njen peti hit izdvojili upravo nastup sa svadbe, na kojoj izvodi pesmu "Zorice Zorule". Uživajte.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA