Maja uskočila u Slavkov krevet, on pobegao glavom bez obzira! (VIDEO)

Nikolićeva ne odustaje od zamisli da osvoji Labovića, te je nakon što je presvlačila donji veš pred njim, pokušala i da mu se uvuče u krevet, na šta je glumac burno odreagovao i izašao iz spavaće sobe

  • 0

Ukućani su sinoć priredili malu nameštaljku Slavku tako što su uz romantičnu atmosferu u spavaćoj sobi pokušali da Maju Nikolić smeste u njegov krevet. Međutim, čim je pevačica pokušala da legne pored njega, on je istog trenutka iskočio iz kreveta, izazvavši opšti smeh kod ukućana.

Nikolićeva koristi svaku priliku da se približi Slavku, te je ovoga puta razbarušila kosu i obukla seksi veš kako bi zavela glumca, koji, po svemu sudeći, nije bio oduševljen tom zamisli.

Naime, kada je Slavko legao da spava, Maja se brže-bolje popela na njegov krevet, da bi on momentalno ustao i izašao iz sobe, dok su ukućani koji su sedeli naspram njih pevali crnogorski hit "Biće belaja".

- On kaže da je pravi muškarac, a pobegao je kad sam došla nešto da mu šapnem na uvo. Publika će ga izbaciti jer me je odbio - rekla je Maja, i dodala:

- Slavko neće moći da me zove kad izađe iz kuće, jer ću ja tad i dalje biti unutra. Taman će imati vremena da vidi na čemu je sa ženom. Ako ostanu zajedno, neće me zvati, ako ga ona ostavi, zvaće me - uverena je Nikolićeva.

Ukućani su napravili labudove od peškira, stavili lampu kod Slavkovog kreveta, a kako bi upotpunili efekat intimne atmosfere, stavili su Majinu spavaćicu i brushalter na njegov krevet koji su poprskali ženskim parfemom.

Iako je isprva reagovao burno, Slavko je ipak prihvatio šalu ukućana, i nastavio da se ponaša normalno.

- Dobro je da se nešto komično dešava u kući, čak i kada je na moj račun. Dopada mi se što mi Maja kuva i pere veš, i što je prijateljski raspoložena, ali mi se ne sviđa što pokušava da se zbliži sa mnom na intimnom nivou. Ja sam zauzet čovek i zaljubljen sam. Za sada je sve to bezazleno, ali ako pretera, moraću da je upozorim - rekao je Slavko Velikom Bratu u ispovedaonici.

No, ovo nije bio jedini ispad Nikolikćeve, budući da je ozbiljno rešila da se posveti Slavku. Pored toga što mu pere veš i recituje pesme, Maja se drznula čak da presvlači donji veš pred njim, naočigled svih ukućana, koji su to prokomentarisali kao krajnje neukusno.

- To što ona govori njemu, to ne govore ni žene koje su plaćene za seks - rekao je Žarko u ispovedaonici.

Pogledajte sinoćnu predstavu koju su ukućani priredili Slavku:

(J. J./Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA