ARENA: Bijonse neće pevati na plejbek!

Bina, rasveta i ozvučenje su u Beograd dopremljeni u 27 šlepera, a opremu će postavljati više od 100 radnika i tehničara

  • 0

Oprema za koncert koji će Bijonse održati 15. aprila u "Kombank Areni" u Beograd je stigla u 27 šlepera, na postavljanju bine, rasvete i ozvučenja će biti angažovano više od 100 ljudi, a organizatori demantuju glasine da će popularna pevačica pevati na plejbek!

Da podsetimo, zahtevna produkcija obuhvata dve bine, glavnu koja će biti na istočnoj strani "Arene" kao i manju, okruglog oblika, na zapadnoj strani. Američku pevačicu će na bini pratiti bend od osam muzičara, kao i osam plesačica i dva plesača, i tri prateća vokala.

Takođe, organizatori navode da pevačicin tim vodi računa o njenom dolasku, smeštaju u Beogradu i ispunjavanju zahteva iz rajder liste, pa su u skladu sa tim sve ove informacije strogo poverljive?!

Budući da Bijonse u Beogradu započinje turneju "The Mrs. Carter Show", ona će u Srbiji boraviti najmanje tri dana, a prema nezvaničnim informacijama, pevačica dolazi sa suprugom Džej Zijem i ćerkom Blu Ajvi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA