Miranda Ker dobila otkaz u "Viktorija sikretu"!

Nakon što su menadžeri objavili da Miranda ne donosi ovoj kući profit kao njene koleginice, uručen joj je otkaz. Manekenka će i dalje raditi kataloge, ali više neće biti "Viktorijin anđeo"

  • 7

Sada već bivši "Viktorijin anđeo" Miranda Ker dobila je otkaz u jednom od najpopularnijih brendova donjeg rublja "Viktorija sikret". Kako navode u menadžmentu ovog brenda, Miranda nije toliko popularna kao ostali "anđeli", te ne donosi veliki profit kao njene Adrijana Lima, Kendis Svonpul i Aleksandra Ambrozio.

Izvori navode da Miranda ima lošu reputaciju, te ne zarađuje dovoljno da bi ostala u jednom od najpopularnijih jata sveta. Miranda, supruga glumca Orlanda Bluma i majka dvogodišnjeg dečaka, i dalje će raditi kataloge za ovu kompaniju, ali neće biti na revijama kao "anđeo".

Direktor marketinga Ed Rožek je rekao da su lepu manekenku već pozvali da radi veliki šou u novembru, koji se tradicionalno održava svake godine.

(A. Čanović/ Us Weekly)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majalena

    12. april 2013 | 00:54

    Ona ne donosi zaradu?!Bas bi voljela da je ja tako ne donosim.

  • Svetac

    11. april 2013 | 19:06

    Ovde neko nije normalan...ova riba je bas andjeo

  • jokica

    12. april 2013 | 10:52

    E svaka cast nasem narodu!Ova devojka jeste prezgodna,sve stoji,i ok.je dati pozitivne komentare.Ono sto para usi su komentari istih srpskih "alfa"muzijaka,kada se u ovakvoj pozi nadje neka nasa prezgodna devojka.Odmah krecu etikete i najgora vredjanja.Ajde malo lepih reci domacim lepoticama!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA