MUKA ŽIVA: Ekrem čita pismo na latinskom (VIDEO)

Ovaj izazov je teško pao Jevriću, pošto je poznato da se on loše snalazi kada čita i na srpskom jeziku

  • 3

Farmeri su danas ponovo dobili pismo iz zadruge, u kome je podebljani deo teksta trebalo da pročita Ekrem, a koji je bio ispisan na latinskom jeziku. Izazov je Jevriću teško pao, pošto je poznato da se on loše snalazi kada čita na srpskom.

Kada je krenuo sa čitanjem, Ekrem je bio u problemu, jer čak nije znao o kojem je jeziku reč. Ljuba, ovonedeljna gazdarica "Farme", posavetovala je Jevrića da čita reč po reč, kako bi ukućani shvatili o čemu se zaista radi u pismu.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jokica

    12. april 2013 | 21:05

    Ovu bruku od coveka ne bi smeli da pustaju u etar!Covek jasno promovise nepismenost kao pozitivnu kategoriju.Sad deca koja gledaju,s razlogom ce reci,sta ce meni skola,znanje...Daj da budem sto veci duduk,i ima cela nacija da u mene gleda ko u oslobodioca!Jos ce zato i da mi plate!I onda se cudimo sto su nam generacije sve manje pismene i sto nam se jezik transformise u satro uzrecice i skracenice.

  • Забранити све реалити програме у Србији

    14. april 2013 | 13:32

    Зар је могуће да је овај неписмен човек узор некима који гледају ово !! Ово треба да се забранити у Србији ! СРАМОТА!!!!!!!

  • русија

    11. april 2013 | 14:08

    ментално разарање !!! треба на почетку да стоји " није препоручљиво за људска бића "

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA