MAJA: Žarko, priznaj da si gej (VIDEO)

"Žarko, je l' ti voliš muškarce ili žene? Da čujemo, konačno se deklariši javno da li si homoseksualac, jer to nije sramota. Toliko mrziš žene i spletkariš, onda bar kaži javno da mrziš žene i pališ se na muškarce ", rekla je Nikolićeva blizancu

  • 2

Maja Nikolić ne prestaje da provocira u kući "Velikog Brata". Pevačica je prvo napala Maju Volk zbog njene izjave u jednoj emisiji da je "imala seks sa pet muškaraca", i da je to strašno za jednu profesorku.

Posle toga, Nikolićeva se okomila na Žarka:

- Žarko, je l' ti voliš muškarce ili žene? Da čujemo, konačno se deklariši javno da li si homoseksualac, jer to nije sramota. Moja dva najbolja prijatelja su homoseksualci. Toliko mrziš žene i spletkariš, onda bar kaži javno da mrziš žene i pališ se na muškarce - rekla je Maja Stojanoviću.

Da podsetimo, pevačica i blizanac su se i ranije sukobili, kad je Nikolićeva poručila Žarku da kada njega pogleda, vidi vaginu.

Pogledajte video-snimak:

(Telegraf.rs/Puls)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lipa

    18. april 2013 | 11:17

    ova je debilka totalna! ava i maja(lazna pevacica) mars napolje

  • Železnice Srbije

    18. april 2013 | 15:38

    Dronfulji Maji nikako da uspe da je neko opali. Kome još Volk smeta? Treba svi da je dohvate, samo da joj se glas više ne čuje.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA