Bata se leči u hiperbaričnoj komori!

"Planiramo da uskršnje praznike provedemo na selu porodično, pa će moj suprug od ponedeljka početi sa tretmanom čistim kiseonikom. To je dobro za njegove disajne puteve, srce, mozak, krvotok i sve organe", rekla je Batina supruga Lula

  • 0

Popularni glumac Velimir Bata Živojinović će se, kako navode "Naše novine", od ponedeljka lečiti kiseonikom u hiperbaričnoj komori u Kliničkom centru Srbije, kako bi mu se organizam pripremio za predstojeće letnje temperature.

Bata, koji se oporavlja nakon teškog moždanog udara koji je doživeo početkom jula prošle godine, tokom 10 predviđenih tretmana kiseonikom će, kako kaže njegova supruga Lula, pročistiti organizam.

- Hiperbarična komora je odlična za Batino trenutno zdravstveno stanje. Planiramo da uskršnje praznike provedemo na selu porodično, pa će moj suprug od ponedeljka početi sa tretmanom čistim kiseonikom. To je dobro za njegove disajne puteve, srce, mozak, krvotok i sve organe. Tim tretmanom se ceo organizam prečisti, što je Bati svakako neophodno. Rezultati su i te kako vidljivi već nakon nekoliko tretmana. Početkom leta planiramo da posetimo neku od naših banja jer mom suprugu prija priroda i zdravo okruženje - izjavila je Lula Živojinović.

(Telegraf.rs / Naše novine)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA