DRAMSKI OBRT: Vendi i Maja se pomirile! (VIDEO)

Nikolićeva se izvinila Vendi zbog predrasuda koje je imala prema njoj, i obećala da neće više pričati kako Vukelićeva ima zle namere

  • 3

Poznato je da Maja Nikolić i Vesna Vukelić Vendi važe za zaklete neprijatelje i prosto je nezamislivo da bude drugačije, međutim, u kući Velikog Brata sve je moguće, pa su ove dve pevačice potpisale primirje.

Mario Marko del Tintoreto, kako je Vendi naziva, odnosno Maja Nikolić, izvnila se "Vendeti" zbog brojnih predrasuda koje je imala prema njoj, i uz to je zagrlila i poljubila.

Takođe, Nikolićeva je napomenula da Vendi nema zle namere, već da se to ispoljava tako pod plaštom njenog "ekstrovertnog nastupa".

- Prva me je podržala, prišla i rekla da zaslužujem ulogu Sendi zbog svega što mi se dogodilo, prvo zbog "Balkan song kontesta", pa Hurem. Čak je mirila mene i Anetu - objašnjavala je Maja.

Uz pokajanje da neće više pričati da Slavko ima mali penis, Maja, po svemu sudeći, ima u planu da sa Vendi postane iskrena prijateljica, te je ovom prilikom sa bivšom suparnicom ogovarala ostale ukućane dok su zajedno sedele u bašti.

- Ej, ženo, šta ću ti ja, ja ću sveščicu da uzmem i da zabeležim sve što pričaš, ja ne mogu sve da popamtim, toliko kvalitetnih informacija u jednom danu - rekla je Nikolićeva pevačici-filozofu.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA