RUŽIČANSTVENO: Pogledajte 30 novih "Pink" kanala (FOTO)

Svi najveći kablovski i IPTV operateri besplatno su svojim gledaocima danas pustili nove ružičaste programe, a očekuje se da ovo uskoro uradi i SBB ukoliko ne želi da ostane bez velikog broja pretplatnika

TV Pink

Foto: TV Pink

Kompanija “Pink international company” , na čelu sa vlasnikom Željkom Mitrovićem, pokrenula je danas novi set TV kanala kojim planiraju da osvoje tržište. “Pink package” do kraja godine činiće 100 kanala. Prvih 30 kanala već je u opticaju, svi najveći kablovski i IPTV operateri besplatno su svojim gledaocima (na zahtev) pustili nove ružičaste programe, a očekuje se da ovo uskoro uradi i SBB (jedini koji nije u svoju ponudu uvrstio “Pink paket”) ukoliko ne želi da zbog ignorisanja “Pinka” i “Arene sport” ostane bez velikog broja pretplatnika.

Svakako, među najatraktivnijim programima će biti “Pinkov” filmski paket, koji uključuje 10 kanala (“Pink premium”, “Pink Movies” 1, 2, 3, “Pink Action” 1, 2, 3, prim.aut). Na njima će se emitovati na hiljade naslova najvećih, pre svega američkih, kompanija (“Universal”, “Paramount”, “Disney”,…) sa filmovima koji imaju i godište 2013.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Takođe, na kanalu “Pink Premium” moći ćete da pogledate ostvarenje “Avatar” čuvenog američkog režisera i producenta Džejmsa Kamerona, koji je tri puta nagrađen “Oskarom”.

Za ljubitelje muzike “ružičasta” televizija je pripremila program “Pink live”, koji omogućava gledaocima prisustvo na svim najbitnijim koncertima održanim na Balkanu.

U ponudi je, takođe, i kanal “Pink Soup”, koji je namenjen ljubiteljima domaćih serijskih programa. Televizija Pink je proizvela više desetina serija u domaćoj produkciji koje možete pronaći ovde.

Ispod možete pogledati opis svih 30 kanala koji će biti emitovani od 1. maja.

TV Pink - kanali

Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Tagovi: IPTV, Kablovski operateri, Novi kanali, Operateri, Pink package, SBB, Televizija, TV Pink, Željko Mitrović
Najnoviji komentari
 • k
  katarina petrovic

  nemogu dagledam klik pink uredno uplacujem a sada nemogu da gledam molim vas pogledajte sta se desava, UPLATIM SKINETE SA RACUNA A NEMOGU DA GLEDAM UNAPRED HVALA

 • d
  dejan

  kad ce biti pusten na total tv pinkovi kanali znali neko

 • R
  Radmila Medic

  vratite nam farmu 5 na pink reality 24h. Dliste reprizu farme 1 2 3 4 akad je pocela 5 vi ubacujete nemogucu misiju ili dule i radojka. TO NAM NETREBA. .

 • D
  Dorothea

  SBB je krajnje bezobrazan i neprofesionalan! U Beogradu je nemoguce uzeti drugog operatera, jer su sve zauzeli! Monopolisti i ko im je dao toliko prostora, nek idu dodjavola! Jos uvek ni traga PInkovim kanalima na SBB! Sramota, pa zar jedino korisnici SBB nemaju pravo na izbor!

 • l
  larisa

  željela bih da se pojave na mom kanalu pošto ja nemam puno njih

pratite nas na viber-u Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil