47

RUŽIČANSTVENO: Pogledajte 30 novih "Pink" kanala (FOTO)

Svi najveći kablovski i IPTV operateri besplatno su svojim gledaocima danas pustili nove ružičaste programe, a očekuje se da ovo uskoro uradi i SBB ukoliko ne želi da ostane bez velikog broja pretplatnika

TV Pink
Foto: TV Pink

Kompanija “Pink international company” , na čelu sa vlasnikom Željkom Mitrovićem, pokrenula je danas novi set TV kanala kojim planiraju da osvoje tržište. “Pink package” do kraja godine činiće 100 kanala. Prvih 30 kanala već je u opticaju, svi najveći kablovski i IPTV operateri besplatno su svojim gledaocima (na zahtev) pustili nove ružičaste programe, a očekuje se da ovo uskoro uradi i SBB (jedini koji nije u svoju ponudu uvrstio “Pink paket”) ukoliko ne želi da zbog ignorisanja “Pinka” i “Arene sport” ostane bez velikog broja pretplatnika.

Svakako, među najatraktivnijim programima će biti “Pinkov” filmski paket, koji uključuje 10 kanala (“Pink premium”, “Pink Movies” 1, 2, 3, “Pink Action” 1, 2, 3, prim.aut). Na njima će se emitovati na hiljade naslova najvećih, pre svega američkih, kompanija (“Universal”, “Paramount”, “Disney”,…) sa filmovima koji imaju i godište 2013.

Foto: Telegraf

Foto: Telegraf

Takođe, na kanalu “Pink Premium” moći ćete da pogledate ostvarenje “Avatar” čuvenog američkog režisera i producenta Džejmsa Kamerona, koji je tri puta nagrađen “Oskarom”.

Za ljubitelje muzike “ružičasta” televizija je pripremila program “Pink live”, koji omogućava gledaocima prisustvo na svim najbitnijim koncertima održanim na Balkanu.

U ponudi je, takođe, i kanal “Pink Soup”, koji je namenjen ljubiteljima domaćih serijskih programa. Televizija Pink je proizvela više desetina serija u domaćoj produkciji koje možete pronaći ovde.

Ispod možete pogledati opis svih 30 kanala koji će biti emitovani od 1. maja.

TV Pink - kanali

Foto: TV Pink

(Telegraf.rs)

Pogledajte sve vesti u poslednja 24 sata

Tagovi: IPTV, Kablovski operateri, Novi kanali, Operateri, Pink package, SBB, Televizija, TV Pink, Željko Mitrović
Popularni komentari
 • m
  maq

  Ne mozete vi da prebacujete koliko mi kanala mozemo da iskopamo… :)

 • p
  pizzon

  Ja imam kablovsku u preko sbb-a i jos nije pusten promo paket pink-a. Pozvao sam call centar sbb gde sam dobio objasnjenje da pink televizija trazi 1 evro mesecno po korisniku sbb-a za paket od ovih “besplatnih 30 kanala” i da pregovori sa pinkom jos uvek traju. Dakle, nije dzabe….

 • M
  MIlan

  Nažalost ja sam korisnik SBB.
  Ugovorom sam vezan do juna sledeće godine.
  I po svemu sudeći a pre svega jel neće da ubace Arenu, mislim da ću SBB bataliti, ukoliko se nešto ne promeni do tada.
  Nažalost takvo ponašanje SBB-a mi nije jsano uopšte.
  Osim interneta ništa drugo im nije kako treba.
  Oni mirekoše jednom: Svako ima mogućnost izbora !!!
  A da li je baš tako ???

foto dana

video dana