Seksi Milica Todorović kopira Karleušu! (VIDEO)

"Mica više nije mala Mica, i može malo slobodnije da se fotografiše", izjavila je pevačica, koja je inspiraciju za frizuru našla u stajlingu JK od pre dve godine

  • 1

KAO JK: Nekadašnja "Zveda Granda" Milica Todorović napravila je serijal provokativnih fotografija, a inspiraciju za frizuru našla je u svojoj, daleko iskusnijoj, koleginici Jeleni Karleuši.

Iako smo navikli da Milicu gledamo seksi, ali smerno obučnu, ona je ipak rešila da svoje obožavaoce počasti izazovnom odevnom kombinacijom, kao i fotografijama.

- Mica više nije mala Mica, i može malo slobodnije da se fotografiše - rekla je Todorovićeva i dodala da su je na golišave fotografije nagovorili njen stilista, frizer ali i mama.

- Da se moja mama pita, pa ja bih od početka bila ovako odevena! - uz osmeh je izjavila pevačica.

Naširoko je poznato da brojne estradne ličnosti, kao i njihovi stilisti, nalaze za shodno da imitiraju jedni druge, a nije novost ni da njihova muza bude upravo jedna od najkontroverznijih pevačica Jelena Karlueša. Stoga je ovaj put Milica ideju za frizuru našla upravo u stajlingu koji je JK nosila pre dve godine na jednom novogodišnjem nastupu.

(J. J./Exkluziv)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA