Maca glumi s Pirsom Brosnanom i Olgom Kirilenko

Dragan Marinković je dobio jednu od značajnijih uloga u filmu "November Man" koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori. Maca će glumiti Rusa, bliskog prijatelja Pirsa Brosnana

  • 7

Dragan Marinković Maca je dobio jednu od značajnijih uloga u filmu "November Man" koji će se ovog leta snimati u Srbiji i Crnoj Gori. Poznati srpski glumac i voditelj pojaviće se uz Pirsa Brosnana i Olge Kirilenko u ovom akcionom ostvarenju čija se premijera očekuje 2014. godine.

- Maca je jutros odradio probno snimanje i dobio je odličnu ulogu - kaže izvor Telegrafa, blizak produkciji ovog ostvarenja, i dodaje: - Marinković bi trebalo da tumači ulogu Rusa, inače Brosnanovog bliskog prijatelja, a pojaviće se u dosta zajedničkih scena s bivšim Džejmsom Bondom, kao i sa Olgom Kirilenko, ukrajinskom lepoticom (koja se, takođe, proslavila u filmu o čuvenom tajnom agentu). Inače, ljudi koji su angažovali Macu bili su oduševljeni njegovom glumom u nekim ranijim "ratnim" ostvarenjima, a posebno im se dopala njegova rola iz filma "Neprijatelj" Dejana Zečevića - zaključuje izvor Telegrafa.

Dragan Marinković nam je potvrdio da je bio na probnom snimanju, ali nije želeo da otkriva detalje o svojoj novoj ulozi.

Film "November Man", čiji je Brosnan jedan od producenata i glavni glumac, biće sniman u Srbiji i Crnoj Gori. Film je nastao na osnovu knjige Bila Grejndžera "Ne postoje špijuni" (eng. "There Are No Spies"), koja govori o bivšem operativcu CIA koji se vraća iz penzije kako bi se sukobio sa svojim bivšim učenikom u smrtnosnoj igri na visokom nivou, gde su uključeni zvaničnici CIA, ruski predsednički kandidati i čečenski teroristi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mika

    14. maj 2013 | 16:25

    vodi ga u mahalu kad ga toliko volis...ha ha ha.. ja ga licno ne marim! mislim da mu je kultura ravna nuli (da ne nabrajam). a bas da vidim kakva je to uloga?! covek sa onako zblanutim pogledom,moze da glumi jedino psihijatrijskog begunca.

  • Pasha

    14. maj 2013 | 14:58

    Haha, voljeli bi vi da je on "srpski" glumac,on tamo samo živi zbog penzije koju u BiH ne moze dobiti,on je Sarajlija,džabe vam sve ;) ON JE NAŠ MAHALAC

  • Jovanka

    15. maj 2013 | 09:02

    A kakvi su vam to komentari na jednu lepu vest i sasvim ok clanak?Dragan je covek koji je ocigledno sposoban mlad covek a da li je nas ili sarajevski i da li se kome dopada njegov pogled su irelevantne stvari,kako za njegovu karijeru,tako i za citaoce (obrazovane i civilizovane) koji pozdravljaju uspeh svakog Coveka koji je sa ovih prostora.Zato,bravo Marinkovicu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA