SREDNJI PRST BIVŠEM? Goca otpevala Voleo si skota! (VIDEO)

Pevačicu je u jednom momentu ponela atmosfera, te je samouvereno pokazala srednji prst, dok se po komentarima koji su usledili može naslutiti da je numera posvećena Gocinom bivšem suprugu Ivanu

  • 10

Pevačica Goca Tržan predstavila je svoj novi singl za koji se, po njenom vatrenom nastupu, može pretpostaviti da je autobiografski, a spekulacije po društvenim mrežama ukazuju na to da je numera posvećena upravo njenom bivšem suprugu Ivanu Marinkoviću, sa kojim se neslavno razišla.

Pevačica je svojim provokativnim nastupom u emisiji "VIP room" podigla atmosferu do usijanja, a publiku nije ostavila ravnodušnom ni time što je u žaru nastupa odlučno pokazala srednji prst na reči pesme "voleo si skota".

Kako je u tekstu Gocinog novog singla slikovito prikazana nepravda između dvoje ljudi, usledili su brojni komentari da se u stvari radi o njenom odnosu sa bivšim supružnikom, profesorom fizičkog, Ivanom Marinkovićem, sa kojim je pevačica bila u braku četiri godine, i sa kojim se, zbog brojnih problema, burno razišla.

Poslušajte pesmu i procenite sami da li je i koliko autobiografska:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • car

    14. maj 2013 | 12:17

    Iskreno me ne zanima sta radi kaubojka

  • bad bajker

    14. maj 2013 | 13:58

    Jadna i cemerna prodala se Naseru Oricu fuj

  • nenad

    14. maj 2013 | 16:47

    ma jadnica,ona ima medije da blati coveka a on nemoze da se brani...a ona se brzo snasla.. pa sad vidite...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA