Pirs Brosnan proslavio 60. rođendan u Beogradu

U novobeogradski restoran, u kome je poznati glumac slavio rođendan, niko osim zvanica nije mogao da uđe. Pirs je uglavnom pio vodu, ali nije mogao da odoli srpskoj piti

  • 0

Glumac Pirs Brosnan, koji je u nedelju doputovao u Beograd zbog snimanja filma" Novembar man", sinoć je proslavio 60. rođendan u novobeogradskom restoranu "Jerry".

- Hvala svima što ste došli na moj rođendan, a posebno onima koji su mi ga organizovali. Ovo je prilika da se zajedno opustimo pred sam početak velikog posla koji nas čeka - rekao je Pirs Brosnan pozdravivši svoje goste.

Pirs Brosnan je kasnio skoro pola sata na svoju rođendansku žurku koju mu je organizovala WIP produkcija, kao njegov domaćin u Srbiji.

Lokal u kome se slavilo je čuvalo obezbeđenje, tako da osim zvanica niko nije mogao da uđe.

Brosnan je bio raspoložen i ljubazno se pozdravio sa svih stotinak zvanica, uglavnom saradnika na holivudskom ostvarenju.

Dok su se ostali gostili specijalitetima sa švedskog stola, Pirs je uglavnom pio vodu, ali srpskoj piti, ipak, nije mogao da odoli iako je u istom restoranu nekoliko sati ranije večerao.

Posle sat i po vremena od početka žurke na Brosnanov sto, za kojim je sedeo sa Indijom Oksenberg, svojom asistentkinjom i unukom princeze Jelisavete Karađorđević, stigla je velika čokoladna torta.

Pošto je kao pravi domaćin isekao tortu i nazdravio šampanjcem, Brosnan se gotovo neprimetno udaljio iz restorana.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA