ANDREJ PEJIĆ: Hteo bih da upoznam Karleušu, promenio bih pol pred kamerama za 15 miliona evra

"Ne volim da slušam narodnjake, ali cenim rad Lepe Brene. Nju sam obožavao kao dete. Volim da slušam "Bijelo dugme", "Legende" i Zdravka Čolića. Želim da upoznam Jelenu Karleušu", rekao je androgini maneken posle dolaska u srpsku prestonicu

  • 7

Poznati australijski androgini model srpskog porekla Andrej Pejić doputovao je juče u Beograd letom iz Pariza. On je došao u Srbiju zbog koncerta grupe "Depeche Mode" 19. maja. U srpskoj prestonici će boraviti nekoliko dana, a kao di-džej će nastupiti večeras u "Mikser hausu", na žurki zagrevanja pred veliki muzički spektakl.

U razgovoru za "Kurir", Andrej je otkrio da li sluša srpsku muziku.

- Ne volim da slušam narodnjake, ali cenim rad Lepe Brene. Nju sam obožavao kao dete. Volim da slušam "Bijelo dugme", "Legende" i Zdravka Čolića. Želim da upoznam Jelenu Karleušu - rekao je Pejić, koji je, takođe, naveo kakvu će muziku puštati na žurki u "Mikseru".

- Dosta moderne elektro-muzike. Biće na repertoaru i nekih starih domaćih hitova, a naravno i "Depeche Mode" - kazao je maneken, koji je dodao da mu je omiljena pesma od benda "Depeche Mode" "Enjoy The Silence".

Na pitanje da li se bolje ljube muškarci ili žene, Andrej je odgovorio:

- Najbolje se ljube oni koji imaju dosta iskustva, koji koriste usne a ne zube i koji kontrolišu svoju pljuvačku - rekao je Pejić, koji je istakao da bi pred TV kamerama promenio pol za 15 miliona evra.

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • to sam ja

    17. maj 2013 | 10:26

    Našli se njih dvoje samo sto je žalosno on je muško i uspio je da izgleda ljepše od karleuse

  • Pametnica

    17. maj 2013 | 11:10

    Mozda je i Karleusa musko???

  • mini

    17. maj 2013 | 20:12

    na ovoj žurki bi rado jedan ples sa tobom,prelepa osobo anđeoska,i uopšte mi nije važno jesi li muško ili žensko ili vanzemaljac..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA