Bebi Dol nožem posekla Sašku Karan

Pevačica je nehotice povredila Karanovu, tako što joj je skalpelom posekla prst. Saški je pomoć ukazana u prostorijama produkcije, a ona je potom prebačena na pregled kod lekara specijaliste

  • 4

VEČE INCIDENATA NA FARMI! Bebi Dol je u toku izvršavanja zadatka "Svadba" pokušavala da prepravi haljinu Saške Karan skalpelom. Tom prilikom Saška se okrenula, te ju je Bebi nehotice posekla oštrim predmetom po prstu. Saški je pomoć ukazana u prostorijama produkcije, a ona je potom prebačena na pregled kod lekara specijaliste.

Na imanje u Lisovićima Saška se vratila nešto posle dva sata izjutra, i po savetu lekara pošteđena je izvršavanja zadataka narednih 10 dana.

Kada se povređena pevačica vratila na "Farmu", odmah joj je prišla Bebi Dol, koja joj se izvinjavala. Saška je na kraju prihvatila izvinjenje.

Da podsetimo, u istoj noći došlo je i do disfalifikacije Zorice Marković, koja se posvađala sa Stanijom. Pevačica je počupala starletu i udarila je, tako zaradivši direktnu eliminaciju.

Pogledajte kako je protekao razgovor Bebi Dol i Saške Karan posle incidenta

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ralexic

    17. maj 2013 | 14:18

    ISPADAJU RADNICI U DIREKTNIM OKRSAJIMA SA NERADNICIMA.BUDUCI POBEDNIK JE JEDAN OD VECIH NERADNIKA ALI JE U "LJUBAVNOJ"VEZI SA ANONIMNIM MANEKENOM.SAMO DA OTERA JOVANU I DANIJELA I MOZE MIRNO NA KLUPMA DA CEKA 100000 EURA.OSTALI SU TAMO DA CUVAJU STOKU,ODRZAVAJU FARMU I SPREMAJU HRANU.ONA JE STARLETA I KAO TAKVA JE RODJENA ZA PARE.ZA DRUGO JE NE BIVA.ZOKA JE NALETELA NA PROVOKACIJE ZADRUGE JER NEKO.MOZR DA ZEZA FARMERE DO MILE VOLJE BEZ POSLEDICA.ALI I OVO JE SITNICA U ODNOSU NA SKANDAL IZ PROSLE FARME KADA JE POBEDA DATA POTPUNO NEZASLUZENO FACKALICI A NE RADNIKU.

  • Jokica

    17. maj 2013 | 22:31

    @Ralexic Auu,ala ti imas ozbiljnih problema,kad si se ovoliko uneo u celu pricu.Jos ako ti je ova ofucana pevaljka neki uzor,onda prijatelju blago tebi...

  • car

    17. maj 2013 | 18:32

    Ima dosta bolesnika u ovoj farmi na celu sa stanijom i bebi dol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA