KAKVA GUZA: Da li je ovo srpska Džej Lo? (FOTO) (VIDEO)

Singl Lidije Popović pod nazivom "Romeo" radili su Ana Stanić i Marko Kon, a oni će biti saradnici na još jednom Lidijinom singlu, koji uskoro namerava da plasira. Ono što na slikama izbija u prvi plan jeste Lidijina jedra guza, a u spotu pevačica potencira i ostale svoje adute

  • 26

Na srpskom estradnom nebu pojavila se još jedna zvezdica! Lidija Popović, čije je umetničko ime Lady Lee, snimila je singl pod nazivom "Romeo" i to na engleskom jeziku! Silikonska ledi pokušaće ovim singlom da se probije na svetsko tržište i osvoji brojnu stranu publiku.

Lidija neosporno odlično izgleda, a komentari na novi sungl su razni - od pozitivnih do veoma negativnih u kojima navode da ne bi razumeli šta peva da nema titla.

- Kada nešto mnogo voliš, ne postoje granice. Mislim da ću napraviti put za buduće generacije i dokazati sebi i ostalima da je moguće biti iz Srbije i napraviti inostranu karijeru ili hit na engleskom jeziku - kaže Popovićeva, koja namerava da sarađuje i sa rumunskim producentima koji su zaduženi za uspeh čuvene Ine.

Pesmu "Romeo" radili su Ana Stanić i Marko Kon, a oni će biti saradnici na još jednom Lidijinom singlu, koji uskoro namerava da plasira. Ono što na slikama izbija u prvi plan jeste Lidijina jedra guza, a u spotu pevačica potencira i ostale svoje adute.

Poslušajte Lidijin spot pa procenite da li je ovo naša Džej Lo:

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ducker

    20. maj 2013 | 15:31

    Nije

  • speedy

    20. maj 2013 | 17:54

    ova moze eventualno da snima filmove za odrasle,i muzika bi odgovarala

  • hurem

    20. maj 2013 | 22:20

    ja ne vidim nikakvu vezu sa JLO obzirom da kod nas ima guzatih koliko hoćeš. Samo nam je još ova "vrsta" izvodjačica-pevačica falila, super izgleda ali brateeee, jer moguće da svaka koja navata sponzora odmah se dohvati mikrofona. ja bih zabranila pojedincima da se bave pevanjem :)))))))))))))

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA