CETINSKI: S Cecom i Tompsonom ne bih snimio duet! (VIDEO)

Hrvatski pevač je u emisiji "Nedjeljom u dva" na HRT-u rekao da nema šanse da uradi zajedničku pesmu sa Perkovićem i demantovao da je ikada potvrdio da bi snimio duetsku numeru sa Ražnatovićevom

  • 7

Tokom gostovanja u emisiji "Nedjeljom u dva", koja se emituje na HRT-u, Toni Cetinski je izjavio da nema šanse da ikada snimi zajedničku pesmu sa Cecom Ražnatović i hrvatskim ultradesničarskim pevačem Markom Perkovićem Tompsonom, ali i da bi rado sarađivao sa Severinom Vučković!

Na pitanje voditelja Aleksandra Stankovića šta misli o Tompsonu, popularni pevač je odgovorio da uopšte ne razmišlja o njemu, kao i da nema šanse da bi sa Perkovićem snimio duet. Takođe, Cetinski je demantovao da je izjavio da bi sa Cecom uradio zajedničku pesmu i rekao da ni sa njom ne bi snimio duetsku numeru. Sa druge strane, Severina je već sasvim druga priča.

- Seve je kraljica! Sa njom mogu da pevam, zašto da ne. Uostalom, zajedno smo počeli kada smo po selima pevali obrade - ispričao je Toni Cetinski, a njegovo gostovanje u emisiji "Nedjeljom u dva" možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jelenaaaaa

    21. maj 2013 | 13:55

    A ceca bas misli s njim da snimi duet

  • Miljana

    21. maj 2013 | 17:26

    hahaha a ko je ovaj? Ceca ne snima duete sa svakom susom.Tako da verovatno i ne zna ko je ovaj papak i sta peva. Neka doticni dodje 28 juna na Usce,da mu najveca zvezda Balkana nabije komplekse jos vise.

  • nevaljala

    21. maj 2013 | 18:57

    Zna covjek sta ne valja!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA