BOJANA STOJKOVIĆ: Skupo plaćam što sam stavljala silikone

"Užasno je bolelo. Usne su mi toliko otečene da su trenutno veće nego što su bile dok sam imala silikone. Sada su pod otokom i sa ranama... Krajnje je neprijatan osećaj. Sada debelo plaćam za svoje ranije odluke", rekla je supruga fudbalera Vladimira Stojkovića

  • 2

Bojana Stojković, žena fudbalera Vladimira Stojkovića, više puta je isticala da je nezadovoljna izgledom svojih usana i da planira da izvadi silikone. Sada se i odlučila na taj, ispostavilo se, veoma bolan korak.

- Svečano objavljujem da sam jutros izvadila silikone iz usana. Mislim da bi manje bolelo da su mi bubreg naživo vadili. Brufen za doručak, ručak i večeru - napisala je pre neki dan manekenka na svom Fejsbuk profilu.

Supruga golmana Partizana je za portal "24 sata" izjavila da se kaje što je ikada i menjala svoj izgled.

- Užasno je bolelo. Usne su mi toliko otečene da su trenutno veće nego što su bile dok sam imala silikone. Sada su pod otokom i sa ranama... Krajnje je neprijatan osećaj. Sada debelo plaćam za svoje ranije odluke - rekla je Bojana.

Stojkovićeva se tako ovim potezom pridružila brojnim damama sa estrade, ali i svetske scene koje su odlučile da se oproste od silikonskih pomagala.

Na pitanje da li će možda opet pod nož, zarad dodatnih intervencija, odlučno tvrdi da joj ne pada na pamet.

(Telegraf.rs/24sata.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gudra

    23. maj 2013 | 16:05

    Sad te bajko nebi ni pogledao!

  • Neverovatno

    24. maj 2013 | 15:12

    Ja rece vec: ljubi vrucu ringlu sad i uzivaj (bolje da si nekom muceniku zavestala bubreg pa po tome narod da te pamti)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA