PRAVI LETNJI HIT: Poslušajte novu pesmu Ane Štajdohar! (VIDEO)

Bend Ane Štajdohar je jedan od najpopularnijih u Srbiji, a u petak je u emisiji "Veče kod Ivana Ivanovića" premijerno predstavljena nova pesma "Neko kao ti", koja prema prvim reakcijama predstavlja pravo osveženje i biće veliki letnji hit

  • 1

Bend Ane Štajdohar jedan je od najpopularnijih u Srbiji, a u petak je u emisiji "Veče kod Ivana Ivanovića" premijerno predstavljena nova pesma "Neko kao ti", koja prema prvim reakcijama predstavlja pravo osveženje i biće veliki letnji hit.

Od objavljivanja poslednjeg singla "U mraku", koji je svakako na listi pesama koje su obeležile 2012. godinu, prošlo je više od godinu dana, pa je došlo vreme da se publici ponudi nešto novo, kao najava albuma, čije snimanje je uveliko u toku.

Pesmu potpisuje proverena ekipa saradnika Boban Janković, Boris Krstajić i Nikola Demonja, a koautorski pečat dala je naravno i Ana Štajdohar.

- Iako je prvobitno bilo planirano da pratimo trenutni trend na tržištu i izdajemo singl po singl, ipak ćemo objaviti album, jer jedino tako na pravi način možemo da ispričamo jednu lepu priču od početka do kraja. Dok budemo promovisali numeru "Neko kao ti" , uporedo ćemo raditi na još nekoliko pesama kojima ćemo razmrdati leto 2013. u klubovima širom regiona. Ono što mogu da vam otkrijem je da uveliko pripremam materijal sa poznatim beogradskim DJ duom The Beatshakers - kaže Ana Štajdohar za Telegraf.

Na putu ka najsjajnijim zvezdama put su joj je obasjala pesma "Nisam tu", a onda je usledio najveći hit "U mraku", koji je na MTV Top listi „Domaćica" bio nekoliko nedelja. Sa novim singlom taj uspeh sigurno će biti još veći, jer muzičkoj sceni zaista treba "Neko kao ti" – neko kao Ana Štajdohar.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA