PREVIŠE BOTOKSA: Natečena Madona šokirala fanove (FOTO) (VIDEO)

Obožavatelji su ostali zaprepašćeni kad se Madona popela na binu na koncertu u Londonu. Lice joj je bilo natečeno i podbulo kao da su je izbole pčele, a sve zahvaljujući botoksu i estetskim zahvatima.

  • 3

Na koncertu na londonskom stadionu "Tvikenham", Madona je isticala koliko je važno da žene budu samostalne, snažne i svoje bez obzira na mišljenje drugih. Njeni obožavatelji su, uprkos tom govoru, zaključili da je mišljenje drugih Madoni (54) i te kako važno.

- Šta je to uradila od sebe?! Izgleda kao žabac! Ovaj put stvarno je preterala - neki su od komentara koje je pevačica dobila na Tviteru.

Naime, obožavatelji su ostali zaprepašćeni kad se Madonna popela na binu. Lice joj je bilo natečeno i podbulo kao da su je izbole pčele, a sve zahvaljujući botoksu i estetskim zahvatima.

- Madona, molim te da prestaneš da prčkaš po licu. Nekada si bila tako lepa, a pogledaj se sad! Izgledaš previše čudno - napisao je jedan obožavatelj na društvenoj mreži.

Fanovi su zamerili Madoni što konstantno zagovara neke prirodne metode, a pevačica je sama zavisna o zahvatima, tretmanima i raznim metodama pomlađivanja.

(Telegraf.rs/24sata.hr)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Teme

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA