Daglas dobio rak grla zbog oralnog seksa!

- Bez želje da idem u detalje, vrsta raka koju sam imao izazvana je HPV-om koji se dobija kunilingsom. Mislio sam da je stres zbog toga što mi je sin u zatvoru bio okidač za nastanak bolesti, ali zapravo je sekusalno prenosiva bolest izazvala rak - objasnio je slavni glumac

  • 6

Slavni glumac Majkl Daglas priznao je da uzročnik raka protiv kojega se borio od avgusta 2010. do januara 2011. godine nisu cigarete i stres jer mu je sin u zatvoru, već bolest koju je dobio putem oralnog seksa! Naime, Majkl je otkrio da je bolest izazvana HPV-om tj. humanim papiloma virusom.

 

- Bez želje da idem u detalje, vrsta raka koju sam imao izazvana je HPV-om koji se dobija kunilingsom. Mislio sam da je stres zbog toga što mi je sin u zatvoru bio okidač za nastanak bolesti, ali zapravo je sekusalno prenosiva bolest izazvala rak. A ako ga imate, kunilingus je i najbolji lek za njega - objasnio je 68-godišnji glumac koji je u braku sa prelepom glumicom Ketrin Zitom Džons i za koje se nedavno spekulisalo da se razvode.

 

Majkl je zdrav skoro dve godine, a na svakih šest meseci ide na preglede. Glumac tvrdi da se ova vrta raka u 95 odsto slučajeva ne vraća. Iako je devet meseci pre dijagnoze imao problema sa zuboboljama i ostalim infekcijama, nijedan lekar nije primetio tumor, koji je kasnije narastao do veličine oraha.

 

(A. Č. / Daily Mail)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA