KO JE OVDE KO: Andrej Pejić zaveo androgenu manekenku

Francuska manekenka Kejsi Legler na snimanju s Pejićem za brazilski "Vog" jedva se uzdržala da ne odreguje kao pravi muškarac. Neobični par na snimanju zamenio polove

  • 23

 

Francuskinja Kejsi Legler i Andrej Pejić pozirali su bez odeće za brazilsko izdanje magazina "Vog", a muškobanjasta manekenka priznala je da je bila opčinjena Pejićevom pojavom, te da se "jedva suzdržala da ne odreaguje kao pravi muškarac".

Neobičan par zamenio je rodove, pa je, po ko zna koji put, feminizirani Pejić glumio ženu, a muškobanjasta Legler muškarca.

- Andrej Pejić je predivan. Nije bilo lako snimati editorijal s njim za brazilsko izdanje "Voga" jer bih se uzbudila čim bih ga pogledala. Želela sam da ga osvojim kao što to rade muškarčine poput mene - rekla je androgena manekenka Kejsi Legler.

Tridesetsedmogodišnja Francuskinja deklarisana je kao pripadnica gej populacije i prva žena koja je u editorijalima za modnu agenciji "Ford models" pozirala kao muškarac.

Njen partner Pejić nedavno se fotografisao i s pevačicom Jelenom Karleušom za naslovnicu magazina "Stori", što je izazvalo veliku pažnju, a kako je sve izgledalo, pogledajte u videu.

(Telegraf.rs / Izvor: Elle.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dada

    4. jun 2013 | 00:51

    Kuda ide ovaj svet?

  • Dusan

    4. jun 2013 | 03:02

    Ko je ovde ko se ne zna, ali bitno je da imaju sve potrebne alatke da budu par

  • Srbija-Ubija

    4. jun 2013 | 09:27

    Bolesn- odvratno-vulgarno . Molim Telegraf da ne objavljuje svaku feštu ovih bolesnih ljudi. Ok ,hocete da budete kao zapadni mediji ali shvatite da tako unistavate našu decu unistavate Srbiju . Zasto ih promovisete? Zasto sada odjednom su oni zanimljivi? Jer placa Gay lobi ili samo glumite zapad ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA