HUREM NESTALA! Pogledajte prvu epizodu "Sulejmana" bez Merjem Uzerli! (VIDEO)

Ime crvenokose glumice se više ne nalazi na špici serije, a u 101. epizodi koja je snimljena nakon što je Merjem otišla na lečenje u Nemačku, Hurem se ne pojavljuje a zabrinuti Sulejman konstatuje da je nema već četiri dana

  • 1

MERJEM UZERLI IZBRISANA SA ŠPICE! Na žalost mnogobrojnih fanova koji su se nadali da će se Hurem vratiti u "Sulejmana Veličanstvenog", od toga nema ništa, a u Turskoj je već prikazana 101. epizoda, a na spisku glumaca više nema Merjem Uzerli, a dok ne zamene glumicu, producenti su odlučili da Hurem nestane, bar privremeno.

Da podsetimo, krajem maja kao bomba odjeknula vest da je Uzerli zbog psihičkih problema, napustila snimanje "Sulejmana" i otišla u Nemačku na lečenje, zbog čega je za njenu zamenu izabrana Gulčin Santirčioglu.

U međuvremenu je u Turskoj prikazana 101. epizoda serije, prva koja je snimljena nakon odlaska Merjem, i na špici više nema njenog imena, epizoda počinje tako što Sulejman konstatuje da je Hurem nestala i da je nema već četiri dana...

Prvu epizodu bez Merjem Uzerli možete pogledati ovde.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Савле

    10. jun 2013 | 00:47

    Само ви гледајте турске серије и ријалити шоу-е. И кад се једног дана освјестите живјећете у београдском пашалуку.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA