Ceca u hiperbaričnoj komori pred Ušće!

Pevačica navodi da nema vremena za treninge u teretani, te da redovno udiše svež kiseonik jer joj regeneriše ćelije. Ceca će pre koncerta proslaviti 40. rođendan, a poželela je da se zaljubi

  • 14

Pred koncert na Ušću koji će održati na Vidovdan, 28. juna, Ceca redovno ide u hiperbaričnu komoru i udiše svež kiseonik koji joj regeneriše sve ćelije. Pevačica navodi da nema vremena za vežbanje u teretani, ali da je u odličnoj kondiciji zbog brzog tempa života. Pred koncert, 17. juna, izaći će novi album, koji će sadržati deset novih pesama. Naslovna numera zove se "Poziv", kao i kampanja za Ušće, a Ceca je sinoć premijerno izvela upravo ovu numeru. 

- Udisanje čistog kiseonika u specijalnim komorama regeneriše sve ćelije u organizmu. To mi veoma prija i osećam se odmorno i sveže uprkos brojnim obavezama koje traju od jutra do kasno u noć. Kondiciju nabijam tako što trčim sa slikanja u emisije, s emisija na uvežbavanje novih pesama sa bendom i tako ukrug - priča Ceca Ražnatović.

Pre izlaska albuma i koncerta na Ušću, Ceca će u petak napraviti žurku za svoju porodicu i najbliže prijatelje i proslaviće svoj 40. rođendan. Pevačica navodi da će dok bude gasila svećice na torti sebi poželeti da se zaljubi.

(A. Č. / "Blic")

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Adem

    12. jun 2013 | 20:36

    Ceca najbolja........

  • Ciotto

    12. jun 2013 | 20:24

    zamisli,ona mora da udiše čist kiseonik i boravi u hiperbaričnoj komori a na koncertu uglavnom stoji u mestu ako u scenski pokret ne računamo podizanje tri prsta i lelujanje rukom za vreme balada..

  • DANKO, Beograd

    12. jun 2013 | 17:02

    Najodbojnija, najarogantnija osoba nase estrade. Jad i beda od glasa. Vuce se po inostranim prcvarnucama za tezgarenhe u gkesaju je samo nasi ljzdi koji se nisu aklimatizirali ba sredinu u kojoj zive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA