DADO POLUMENTA: Selmu sam pre braka video dva ili tri puta

- Sve je to bilo brzo, ako je šerijatska veza, onda smo se videli dva-tri puta. Meni je bila želja da se oženim na taj način, jer sam čovek koji je prošao mnogo toga u životu - kaže pevač

  • 18

Pevač Dado Polumenta, nakon razvoda od veroučiteljice iz Novog Pazara Selme Mekić, kaže da je suprugu pre braka "video dva-tri puta" i da je "u jednom momentu skapirao da mu sve to ne treba u životu".

- Teško mi je bilo sve vreme dok sam kapirao da se ne uklapamo jedno s drugim. Nije u redu da ja provodim toliko vremena u studiju, a da ona sedi sama kod kuće. Isto tako, ne vidim sebe da idem da šetam i reklamiram svoju suprugu. Jednostavno, kao da mi je stao život. U jednom momentu sam skapirao da mi ne treba to u životu. Ne mogu da idem kući ako mi se ne ide. Isto tako ne mogu da pevam pesmu ako mi se ne peva - rekao je Polumenta za Vesti-online, i dodao:

- Hoću da živim život i da budem ono što jesam. Ne mogu da remetim nekome život. Smatram da je ona mlada cura i da zaslužuje da vidi sve u životu. Ja sigurno nisam taj koji sada može da se posveti svemu tome. Jednostavno, pored svega ovog, kad treba najviše da radim, ne mogu da se zavučem u kuću i čuvam nekome haljinu. Mislim da smo Selma i ja dva različita sveta.

Ipak, na pitanje da li je o svemu ovome razmišljao pre venčanja sa Mekićevom, Polumenta odgovara:

- Sve je to bilo brzo, ako je šerijatska veza, onda smo se videli dva-tri puta. Meni je bila želja da se oženim na taj način, jer sam čovek koji je prošao mnogo toga u životu. Na kraju sam ukapirao da to nije to. Čovek i ne zna šta je dobro za njega.

Pevač demantuje navode da je nakon razvoda pao u depresiju, kao i da se vratio starim porocima, te da se svake noći provodi po beogradskim klubovima.

(Telegraf.rs / Izvor: Vesti-online)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sena

    18. jun 2013 | 21:40

    Jako labilna licnost! Zivotne odluke kao nepromisljene gluposti...odkud mu pravo da se igra sa tudjim osjecanjima i zivotima?!

  • Duda

    19. jun 2013 | 00:26

    A kako je njoj? On se poigrao sa ovom ženom.

  • duka

    19. jun 2013 | 12:02

    Primitivac,selndra, provincijalac koji je sleteo u Bg. i izgubio se. Tamo sa malo love,lepog izgleda i snalazljivosti uspeo da se uzdigne pomocu neke mafije,dilera,sponzorusa...Onda u pokusajima da prekine sa porocima pokusao da uradi na taj nacin.sto ce ozeniti postenu,pametnu i lepu vernicu,ali nije razmisljao da je on i dalje klosarcic,da nema zajednicke teme sa jednom inteligentnom verouciteljicom...Nije on nju povredio,ovakva cura ce se usreciti pored nekog ko joj je dorastao,Dadu zelim da ozeni neku poput njega,pa neka ceo zivot rade za drogu i alkohol,i neka varaju jedno drugo :)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA