Jovana imala vanmateričnu trudnoću?

Misica je sa imanja najpre prebačena u Dom zdravlja, a odatle na Kliniku "Narodni front", gde lekari sumnjaju na vanmateričnu trudnoću ili na cistu na jajniku

  • 6

Manekenka i učesnica rijalitija "Farma" Jovana Nikolić je, nakon pregleda u Domu zdravlja, prebačena na Ginekološko-akušersku kliniku "Narodni front", gde se još uvek nalazi. Lekari smunjaju na vanmateričnu trudnoću.

Naime, kako pišu "Naše novine", Jovana je na "Front" prebačena zbog obilnog krvarenja, a lekari su je zadržali na dodatnim ispitivanjima jer sumnjaju da je reč o vanmateričnoj trudnoći ili cisti na jajniku. Njoj je tim lekara toko čitavog dana radio analize i postoji mogućnost da se ona neće vraćati na imanje u Lisović.

Manekenka je, pre nego što je prebačena kod lekara, bila u dilemi da li je u drugom stanju.

ZADRUGA: JOVANA SE VRAĆA NA FARMU AKO JOJ BUDE BOLJE

Produkcija rijalitija "Farma" saopštila je da će Jovana na ispitivanjima i pod nadzorom lekara odtati do srede, i da od rezultata koji se dobiju i mišljenja doktora zavisi da li će se vratiti na "Farmu".

- U svakom slučaju nama je u ovom trenutku od presudne važnosti da njeno zdravstveno stanje bude dobro - navodi se u saopštenju Zadruge.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zullu

    19. jun 2013 | 09:24

    Cega je ova bila MIS?Automehanicarske skole?

  • nemirkov

    19. jun 2013 | 03:02

    A mozda ju je samo napao krpelj od trljanja po travi.. Ma daj bre dole ove mahinacije...?!

  • fahreta

    19. jun 2013 | 01:43

    Isto je i stanija imala, od velikog ležanja dodje do upale jajnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA