STALONEOVA MAJKA: Izgledam kao buldog nakon plastičnih operacija!

- Idem pod nož, previše idem. Izgledam kao da su mi usta puna lešnika. Osećam se kao da ličim na vevericu. Znam da to nije normalno. Napisi u novinama u Londonu su mnogo loši, kažu da ličim na buldoga. Zaista i ličim - kaže Džeki Stalone

  • 5

Majka poznatog holivudskog glumca Silvestera Stalonea Džeki Stalone (91) priznala je da je preterala sa plastičnim operacijama, te da sada liči na buldoga. Džeki je u Holivudu poznata kao primer loše estetske hirurgije, a komentari javnosti su da liči na vanzemaljca.

- Idem pod nož, previše idem. Izgledam kao da su mi usta puna lešnika. Osećam se kao da ličim na vevericu. Znam da to nije normalno. Napisi u novinama u Londonu su mnogo loši, kažu da ličim na buldoga. Zaista i ličim - kaže Džeki Stalone.

Džeki Stalone je pre dva meseca preživela srčani udar, istakavši da je gubitak članova porodice dosta uticao na nju. Prošle godine u julu preminuo je sin Silvestera Stalonea, njen unuk, Sejdž Stalone, a šest nedelja nakon njegove smrti preminula joj je i ćerka Toni-An Filti.

(A. Č. / Express.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 91. godinaaa

    20. jun 2013 | 18:24

    Niko da ne doživi to sto je ona dozivela, tako da je besmisleno pričati o njenom izgledu.

  • Lud Zbujen

    20. jun 2013 | 21:29

    91 godinu?!? Koji ce joj vise

  • ДАШОНИ

    21. jun 2013 | 07:27

    ХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХААХА ВИДИ СЕ ДА ЈЕ МАЈКА ОД СТАЛОНЕА КОЈА СПОДОБА

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA