ZVEZDE GRANDA, VELIKO FINALE: Amar i Nemanja u borbi za pobedu (FOTO) (VIDEO)

Posle Milene Novaković, Rade Sarić i Katarine Grujić, Slađane Mandić, Stefana Lukića i Miloša Brkića, takmičenje su voljom publike napustili Aleksandra Prijović i Slobodan Đurković

  • 0

Večeras u "Grandovom" studiju u Košutnjaku održava se  veliko finale sedme sezone takmičenja "Zvezde Granda" . Kroz ovo takmičenje je tokom devet meseci prodelifovalo 56 mladih pevača i pevačica, a do samog kraja stiglo je 10 takmičara.

Kao što je poznato, ulazak u veliko finale obezbedili su: Katarina Grujić, Stefan Lukić, Rada Sarić, Miloš Brkić, Aleksandra Prijović, Nemanja Anđelović, Milena Novaković, Slobodan Đurković, Slađana Mandić i Amar Jašarspahić.

Pobedniku najvećeg folk talent-šoua pehar će uručiti Ceca Ražnatović. 

Galeriju fotografija velikog finala "Zvezda Granda" možete pogledati ovde.

Kao što je običaj, emisiju su otvorili voditeljski par Ana Sević i Milan Mitrović pesmom, a direktor "Grand" produkcije Saša Popović je otvorio takmičenje.

Prva je probila led Slađana Mandić iz Sarajeva, koja se predstavila publici numerom Lepe Brene "Šta ću ja u srcu tvome".

Ubrzo zatim predstavio se i jedan od favorita tamkičenja Amar Jašarspahić, koji se takođe pesmom "Imam ljuba" prestavio mnogobrojnoj publici u studiju i širom malih ekrana.

Katarina Grujić je bila sledeća na redu, a mlada Beograđanka izvela je numeru Cece Ražnatović "Isuse". Kao na traci, smenjivali su se kandidati.

Mladi pevač iz Trgovišta Nemanja Anđelović opredelio se za pesmu "Lejla" grupe "Hari Mata Hari".

Peta takmičarka koja se predstavila audotorijumu je bila Milena Novaković. Za razliku od prethodnih učesnika, ova mlada pevačica se opredelila za stranu numeru. Milena je otpevala hit Vitni Hjuston "I Will Always Love You" i za to dobila aplauz.

19-godišnji momak iz Šiljagovca Stefan Lukić je pevao sledeći na redu, a on se odlučio za kompoziciju Šabana Šaulića "Golubica".

Pod rednim brojem sedam nastupila je Rada Sarić. Devojka iz Vladimirovca je izvela pesmu "Moje ime je sreća" od Ivane Selakov.

Slobodan Đurković iz Brusa, koji je pevao posle Sarićeve, izveo je hit Miroslava Ilića "Još te nešto čini izuzetnom".

Cecine pesme ređale su se u sedmom finalu "Zvezda Granda", što je dokazala Aleksandra Prijović. Ona je otpevala pesmu "Da li si nekada do bola voleo".

Deseti i poslednji takmičar Miloš Brkić opredelio se za numeru "Pukni zoro" iz filma "Montevideo, Bog te video".

Tako se završio i prvi deo velikog finala. Odlukom publike takmičenje su napustile Milena Novaković, Rada Sarić i Katarina Grujić.

Usledio je i drugi krug, a prva je pevala Slađana Mandić, koja je izvela numeru Ane Bekute "Imam jedan život".

Posle mlade pevačice iz Sarajeva, nastupio je Amar Jašarspahić. Mladić iz Kaknja se opredelio za numeru Saše Matića "Ne idi s njim".

Naredni takmičar bio je Nemanja Anđelović, koji je otpevao numeru "Zajdi, zajdi".

Mlađani Stefan Lukić pevao je po takođe po drugi put večeras. Ovaj pevač je izveo hit Šabana Šaulića "S namerom dođoh u veliki grad".

Svoje pevačko umeže pokazao i Slobodan Đurković. On je otpevao numeru Milančeta Radosavljevića "Dao bih ovo malo života".

Aleksandra Prijović je opet pokazala svoj talenat, a devojka iz Belog Manastira se publici predstavila pesmom Zorice Brunclik "Ne dam dušu da greše".

Posle Aleksandre, na red je opet došao Miloš Brkić. Novosađanin je pevao pesmu Mileta Kitića "Kraljica trotoara".

Po drugi put glasanje je završeno, a u dalji krug su otišli Slobodan Đurković, Aleksandra Prijović, Amar Jašarspahić i Nemanja Anđelović. Iz takmičenja su ispali Slađana Mandić, Stefan Lukić i Miloš Brkić.

Ušao se u treći krug, a prvi je nastupio Amar Jašarspahić, koji je otpevao numeru Saše Matića "Kada ljubav zakasni".

Sledeći je nastupio Nemanja Anđelović, koji je izveo pesmu Zdravka Čolića "Kao moja mati".

Naredni takmičar koji je pevao bio je Slobodan Đurković, a on je izveo numeru Predraga Živkovića Tozovca "Tražiću ljubav novu".

Jedina dama u ovom delu finala je Aleksandra Prijović, a ona je izvela numeru "A tebe nema" od Zorice Brunclik.

Posle nastupa takmičara, kao gošća je nastupila Ceca Ražnatović. Folk zvezda je izvela pesmu "Ime i prezime" sa novog albuma "Poziv".

U super-finale plasirali su se Amar Jašarspahić i Nemanja Anđelović. Od daljeg toka takmičenja oprostili su se Aleksandra Prijović i Slobodan Đurković.

Amar je u super-finalu izveo pesmu "Anđeo čuvar" Saše Matića, a Nemanja numeru Staniše Stošića "Vranjanka".

Amar Jašarspahić - "Anđeo čuvar"

Nemanja Anđelović - "Vranjanka"

Po drugi put nastupila je Ceca Ražnatović, koja je istekla da je ovo finale "Zvezda Granda" predivno. Ona je ovog puta otpevala numeru "Pet minuta".

Usledilo je proglašenje pobednika, a titula najboljem pripala je Amaru Jašarspahiću iz Kaknja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA