EMINA JAHOVIĆ: Ja sam jedna od tri najbolje pevačice u Srbiji!

Lepa pevačica gostovala je u poznatoj turskoj zabavnoj emisiji "Bejaz šou" i tom prilikom je malo precenila sebe

  • 32

Srpska pevačica Emina Jahović nedavno je u jednoj od najgledanijih turskih zabavnih emisija "Bejaz šou" izjavila da spada u Top 3 najbolje pevačice u Srbiji! Naime, Emina skoro svake nedelje gostuje u najgledanijim emisijama u Turskoj, a ovaj put je izjavila nešto što će verovatno nasmejati javnost.

Iako je pevačicin talenat neosporan, a izgledom pleni i zrači, verovatno je malo precenila sebe ovom izjavom, budući da u Srbiji postoji mnogo kvalitetnih pevačica koje se takmiče za titulu Top 3. Jahovićeva je u Turskoj sve popularnija, a javnost je pre svega zna kao suprugu veoma poznatog pevača Mustafe Sandala, koji joj je pomogao da izgradi karijeru i van granica naše zemlje.

Svakako, tu je i Eminin neosporan talenat za muziku i pisanje pesama, te su njene dve pesme na turskom jeziku već osvojile publiku. Ipak, sigurno je da lepa pevačica mora još dosta da radi na sebi kako bi ušla u Top 3 najbolja izvođača u našoj zemlji.

Šta vi mislite, da li Jahovićeva zaslužuje titulu najbolje?

(A. Č. / "Svet")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA