Ava u vezi s bosanskim fudbalerom! (VIDEO)

- Neka još ostane tajna dok se to ne bude razvilo, kod mene se uvek razvije, pa ništa! Mogu reći inicijale M. P. - otkrila je Karabatićeva, i dodala da je dotični poznati bosanski reprezentativac, te su mnogi povezali da je u pitanju igrač Rome Miralem Pjanić

  • 16

Nije dugo trebalo da hrvatska starleta Ava Karabatić preboli, nakon Uroša Ćertića, i svoju drugu rijaliti ljubav - Željka Stojanovića, i sreću potraži sa bosanskim reprezentativcem sa inicijalima M. P., dok mediji spekulišu da je u pitanju dvadesettrogodišnji fudbaler Rome Miralem Pjanić.

Iako mlada starleta nije želela da otkrije identitet svoj novog dečka, ipak se izletela i priznala da je igrač reprezentacije Bosne koji igra za neki strani klub.

- Neka još ostane tajna dok se to ne bude razvilo, kod mene se uvek razvije, pa ništa! Mogu reći inicijale M. P. - izjavila je starleta, i dodala da je zgodan, i da ne zna da li dotični ima potpisan neki veliki ugovor, mada pretpostavlja da ima.

Iako se starleta Karabatić do nedavno klela u ljubav prema Željku Stojanoviću, čak je se i video porukom obratila njegovoj majci u Francuskoj, ipak je odlučila da krene dalje i pokuša da iskrenu ljubav potraži na drugoj strani.

Na pitanje novinara šta je bilo sa najavljenim otvaranjem kozmetičkog salona i stanom na Dedinju, Karabatićeva je rekla da je salon ostao u planu, ali u Zadru, dok je odgovor za kupovinu stana na elitnoj lokaciji u Beogradu izostao.

Pogledajete intervju sa Avom za OBN televiziju:

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA