CECOMANIJA: Počela invazija fanova na Ušće i zagrevanje za koncertno ludilo! (FOTO) (VIDEO)

Telegraf na Ušću sa najvatrenijim Cecinim fanovima pristiglim iz cele Srbije, Crne Gore, Hrvatske, Bugarske, Hrvatske, ali i Australije. Neki od njih imaju ispisano Cecino ime na telu, drugi spavali u okolnim parkovima

  • 28

Do večerašnjeg koncerta Cece Ražnatović ostalo je nekoliko sati, a fanovi balkanske folk dive uveliko opsedaju Ušće. Najverniji nose majice sa pevačicinim likom, bedževe, transparente, dok ima i onih koji su Svetlanino ime ispisali i na telu, kao i obožavatelja koji su došli juče i, u želji da zauzmu što bolje mesto - noć proveli spavajući u okolnim parkovima.

Posetioci su došli iz čitave Srbije, ali i iz Hrvatske, Crne Gore, Bugarske i Australije, a mesto za čekanje ispred kapija Ušća našli su još juče po podne kako bi ispratili i probu, dok je veliki broj fanova stigao i danas oko pola 12.

Zlatko iz Hrvatske, koji je stigao juče, kaže kako nije mogao da nađe smeštaj pa je lutao po Beogradu nekoliko sati.

- Nisam imao gde da spavam, imali smo udes, tražio sam smeštaj dva i po sata i spavali smo možda samo sat i po vremena  i evo nas ovde sad - rekao je Zlatko.

Na kapijama je nestrpljivo stajalo više desetina ljubitelja Cecine muzike, da bi se kapije otvorile tek oko 16 sati, a masa pohitala da zauzme mesto u prvom redu fan pita.

- Došao sam sam jer mnogo volim Cecu, nisam znao gde ću da spavam, nisam imao ni ćebe ni jastuk da ga stavim ovde u park, a i plašim se zmija u travi - uzbuđeno je rekao još jedan fan iz Hrvatske.

Anastasija iz Pirota ima 15 godina, kaže da je došla sama i da je čak otkazala more zbog svoje ljubimice.

- Neću ići na more ovde godine, šta da radim, bitno je da sam došla da podržim Cecu. Ja nju volim kao osobu, prvenstveno jer nije razmažena - rekla je Anastasija koja je odsela kod bake.

Svoju ljubav vatreni fan pokazao je tako što je na glavi napisao i Cecino ime, i kaže da je stigao na Ušće juče u pet.

- Slušam je od malena, više volim njene stare pesme, slao sam joj juče poljupce na probi i mahala mi je - uzbuđeno je rekao mladić.

(J. Jovanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nemanja

    28. jun 2013 | 18:10

    Debilizam, zena je dokazani kriminalac, naplacivao bih joj porez kao i drugima za zaglupljivanje naroda.

  • Duka

    28. jun 2013 | 18:53

    E Srbijo zemljo primitivizma!!!!!!!!!!!!!

  • lol

    28. jun 2013 | 18:38

    srpska omladina = insuficijencija mozga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA