IZBAČENA: Jovana Nikolić napustila Farmu

Drugi izbačeni finalista, posle 106 dana provedenih na imanju u Lisovićima, je Jovana Nikolić

  • 23

Drugi finalista rijalitija"Farma" koji je napustio imanje je Jovana Nikolić!

U finalnoj nedelji po jedan farmer svako veče napuštaće imanje.

Juče je ta sudbina zadesila Sašku Karan, a danas , nakon 106 dana provedenih na imanju u Lisovićima, to se dogodilo Nikolićevoj.

U borbi za prvo mesto ostali su Stanija Dobrojević, Filip Panajotović, Goca Božinovska, Nenad Aleksić Sha, Radojka Bogdanović, Ljuba Pantović, Danijel Alibabić, Sulejman Haljevac Memo, Ekrem Jevrić, Andrija Marković Aki i Vesna Rivas.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • rajvosa

    3. jul 2013 | 00:28

    Kao prvo, molim vas da objavite ovaj komentar, jer nikad nijedan los o Staniji necete da objavite - Dalje, kako je samo ova voditeljica odvratna. Vec neko vrijeme ofirno podrzava Staniju kroz emisiju. Juce Sasku napade, "pa i vi ste Saska bili ovakvi kad ste bili mladi, zasto ste protiv Stanije ?"... Evo veceras Jovani govori, sta si ti bolja od Stanije - ti si imala sex, Stanija nije.... Uporno ponavlja ovu odvratnu laz da Stanija nije imala sex,,,, Odgovorno tvrdim, STANIJA JESTE IMALA SEX SA FILIPOM..... Gledao sam uzivo tu noc, i imali su sex.... potom sam trazio na netu, i samo je taj dio izbrisan iz te noci.... sreca pa je neko snimao to kamerom i okacio na you tube - mada samo dio, najvazniji nije.... Providno se Staniji namjesta pobjeda. Pusteno joj je da rusi sva pravila farme, samo joj je honorar uziman, kao da to nesto znaci kada ce dobiti 50 000 eura. Pusteno je da joj Filip prenese sve moguce stvari iz vanjskog svijeta. Osim Filipa jos joj neko prenosi stvari izvana. Kad god ukucani nesto lose o njoj pocnu govoriti, PINKBH ubacuje reklame. Goca i Vesna obje izbacene, a za istu situaciju sa Zoricom i Stanijom - samo Zorica bude izbacena. Sve mi ovo govori da se Staniji ofirno i providno namjesta pobjeda, i to je jasno vec negdje od 50-og dana.

  • Jokica

    2. jul 2013 | 22:59

    E hvala bogu!Toliko je vise smorila sa "finocom",a ono popucase kreveti od silnog "postenja".

  • :)

    2. jul 2013 | 22:57

    Rospija je napokon napolju :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA