Dragana Mirković pevala pred 50.000 Rumuna! (FOTO) (VIDEO)

- Moje srce pripada vama- rekla je uplakana Gaga ponesena atmosferom sa koncerta, dok joj je na bini društvo pravio Boban Rajović

  • 3

Srpska pevačica Dragana Mirković održala je 30. juna spektakularan dvočasovni koncert na glavnom gradskom trgu u rumunskom gradu Rešica. Pevačica je pred 50.000 ljudi neumorno pevala svoje najveće hitove, ali i pesme sa novog albuma i bila je oduševljena odzivom publike, a organizatori su izjavili da nikada nisu ugostili veću zvezdu od Mirkovićeve.

Dragana je sve vreme bila odlično raspoložena, a gost na koncertu joj je bio Boban Rajovićkoji se prepun utisaka vratio iz Rumunije. Gaga je u jednom trenutku i zaplakala ponesena atmosferom i pokazala srce publici.

- Moje srce pripada vama!- rekla je uplakana Gaga.

Pogledajte delić atmosfere sa koncerta: 

Pevačica iz Kasidola nije propustila priliku da pokaže i svoje umeće za bubnjevima, pa se u jednom delu koncerta pridružila devojkama u nošnjama koje su je pratile na bini. Nakon puna dva sata, Dragana se zahvalila publici i presrećna napustila binu.

(A. Č. / Express de Banat)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA