SAZNAJEMO: Cecina ćerka Anastasija u "X faktoru"! (FOTO) (VIDEO)

Supertalentovana Anastasija Ražnatović prijaviće se za učešće u muzičkom šou prigramu "X faktor", koji od oktobra počinje da se prikazuje na TV "Pink"

  • 25

Kako Telegraf saznaje, talentovana Anastasija Ražnatović (15), ćerka pevačice Svetlane Ražnatović, takmičiće se u jednom od najpopularnijih muzičkih šou programa "X faktor", koji od oktobra počinje da se prikazuje na TV "Pink".

Cecina naslednica biće jedna od najozbiljnijih kandidatkinja ne samo za ulazak u finale, već i za pobedu u ovom šou programu, jer osim što lepo peva, mnogi koji je poznaju tvrde da ima i harizmu i upravo taj "x faktor" potreban da se postane zvezda.

- Gotovo je izvesno da će se Anastasija prijaviti za učešće u "X faktoru" - kaže izvor Telegrafa, i dodaje:

- Ceca se isprva dvoumila, budući da Anastasija ima obaveze u školi koju pohađa na Kipru, ali su je iz produkcije ubedili da pristane da ćerki dozvoli učešće - zaključuje naš sagovornik, koji je insistirao na anonimnosti.

Javnost je nekoliko puta imala prilike da se uveri u Anastasijin talenat, budući da je svoje izvedbe poznatih hitova kačila na društvene mreže. Anastasija voli da peva i Cecine pesme, te je svoje fanove obradovala upravo numerom svoje majke "Idi dok si mlad". 

Poslušajte kako Anastasija peva Rijanin hit "Unfaithful":

Inače, Anastasija ima mnogo fanova na društvenim mrežama, a njen profil na Fejsbuku prati oko 179.000 ljudi.

Anastasija peva "Nisam te se nagledao":

Podsetimo, "X faktor" je muzički šou program za koji je karakteristično da učesnici osvajaju žiri i publiku ne samo svojim glasom, već i koreografijom, stasom, ali i mogućnošću da se prilagode kamerama i javnom nastupu.

Goran Bregović tražio je 100.000 evra, a Zdravko Čolić 200.000, kako bi bili članovi žirija ovog prestižnog takmičenja. 

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija

    11. jul 2013 | 02:06

    Mogla bi da otpusi nos pa da pokusa da peva

  • Supertalentovan

    10. jul 2013 | 21:06

    Da se bavi naukom i slobodno vreme provodi istrazivanjem i radom u Petnici, to bi bila vest. Rekose da uvode porez na shund tako da ce njena mama, a ocigledno i ona usmeravati deo zarade od svoje ' muzike' na prave stvari za ovu zemlju.

  • Secko

    11. jul 2013 | 10:09

    Najbolje na farmu sa bracom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA