ODVRATNO: Biber piški u kofu i psuje Klintona! (VIDEO)

Idol današnjih tinejdžera bez blama urinira u kofu za čišćenje podova, a zatim sredstvom za čišćenje prska fotografiju bivšeg američkog predsednika uz komentar: "Fu*k Bill Clinton"

  • 7

KULTURA? Mnogi tvrde da je kanadska zvezda Džastin Biber nepravedno omražen, međutim, video-snimak ovog mladića kako urinira u kofu za brisanje poda u jednom njujorškom restoranu nikako ne poboljšava sliku o njemu. Pevač se na tome nije zaustavio, već je opsovao sliku nekadašnjeg predsednika Amerike Bila Klintona i poprskao je deterdžentom za čišćenje.

Na video-snimku se jasno vidi da mladi pevač, inače idol današnjih tinejdžera, bez blama piški u kantu za čiščenje podova, a zatim sa drugovima galami i paradira kroz delove restorana, da bi u jednom trenutku uzeo sredsrvo za čišćenje i naprskao sliku bivšeg američkog predsednika uz komentar: "Fu*k Bill Clinton" ("J*beš Bila Kintona", prim. aut.).

Nakon incidenta, Biber je nepristojno ponašanje pravdao svojim godinama:

- Ja sam mlad i pravim greške - oglasio se pevač, koji je verovatno to veče bio pod dejstvom alkohola jer se tokom čitavog snimka smeje i neartikulisano urliče sa drugovima.

Biber je poznat po svojim čestim ispadima u javnosti i nepristojnom ponašanju, dok njegova majka Peti Malet kaže da je to proces njegovog odrastanja i da je on divno dete, ali to niko ne piše u novinama, već mediji izdvajaju samo ono najgre.

Pogledajte video-snimak i procenite da li ovako treba da se ponaša idol mladih:

(J. J./TMZ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan Bildi

    11. jul 2013 | 17:29

    Sve je to u redu, samo mi nije jasno zasto je piskila stojeci???

  • SerbNik

    11. jul 2013 | 17:28

    Ne gotivim ga ali to za Klintona mu svaka cast!

  • marko

    11. jul 2013 | 17:54

    Svaka cast Bibere legendo.Da je srece pa da mu se svi ispisamo na grob.Ostario je i izlapeo...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA