Seka, Seve, Dino i Sergej Trifunović žiri "X faktora"?

Seka će braniti boje "folkera", Sergej je tu da svojim "oštrim jezikom" doprinese atmosferi, a Dino i Severina će podići gledanost u regionu jednog od najvećih šou-programa na svetu. Seka demantuje

  • 27

Članovi žirija jednog od najgledanijih šou-programa na svetu "X faktora" biće Seka Aleksić, Sergej Trifunović, Dino Merlin i Severina! Naime, Seka će verovatno braniti boje "folkera", Sergej je tu da svojim oštrim jezikom doprinese atmosferi, a Dino i Severina će podići gledanost u regionu. Dogovor sa Severinom je postignut, dok su pregovori sa Sekom, Dinom i Sergejem u završnoj fazi, saznaje "Informer".

- Posle odustajanja Gorana Bregovića, koji se opravdao brojnim zakazanim koncertima po svetu i ogromne sume za honorar koju je tražio menadžment Zdravka Čolića, Željko Mitrović okrenuo se Sergeju Trifunoviću, koji bi trebalo da bude srpska verzija Sajmona Kauela. Njegov "nadrndani stav" se potpuno uklapa u koncepciju ovog programa- izjavio je pouzdani izvor.

Budući da je šou da bude regionalan, "Pink" je započeo pregovore sa Dinom i Severinom. U menadžmentu Merlina navode da pevač neće biti član žirija, budući da ima obaveze oko novog albuma. Ipak, izvori tvrde da je u pitanju cena koju pevač traži za ulazak. S obzirom da će u programu biti i narodnjaka, producenti su pozvali Seku, koja je pravi predstavnik i mogla bi verno da brani boje "folkera". Kao poslednji član, navodi se Severina, koja će svojom popularnošću doprineti gledanosti programa.

Podsetimo, ovaj šou-program počinje sa prikazivanjem od oktobra na TV "Pink".  Bregović je za učešće producentima tražio 100.000 evra, a Zdravko Čolić 200.000

Ipak, folkerka Seka Aleksić demantovala je informaciju da će se biti član ovog prestižnog takmičenja. Ona je na svom Tviter profilu napisala da informacija nije tačna.

 

(A. Č. / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA