SAHRANA MUŽA GOGE SEKULIĆ: Estrada na poslednjem ispraćaju Igora Ramovića (FOTO)

Na groblju Orlovača sahranjen je Igor Ramović, a poslednju počast su mu odali Ceca Ražnatović, Zorica Marković, Ivana Selakov, Maja Marijana, Boban Rajović, Marko Bulat i ostali

  • 20

Na beogradskom groblju Orlovača sahranjen je Igor Ramović, suprug Goge Sekulić, koji je u nedelju iznenada preminuo u Nemačkoj. Da podsetimo, Ramović, sa kojim je Sekulićeva bila dva meseca u braku, umro je od raka pankreasa. Sahrani je prisutvovalo stotinak ljudi, a udovicu su podržale i mnoge poznate ličnosti.

Među prvima su na groblje stigli Gogini sestra i brat, kao i pevačica Zorica Marković i Aleksandar Kapriš, a nešto kasnije su došli Maja Marijana, Boban Rajović, Marko Bulat, Svetlana Bubanja Bucka (frizerka Svetlane Cece Ražnatović) i Dara Bubamara.

Posle opela, povorka se uputila prema mestu gde će Ramović biti sahranjen. Krst je nosio brat Igora Ramovića, a Igorova majka je sve vreme bila uz Sekulićevu.

Uplakana Goga dodirnula je kovčeg pre spuštanja sanduka u zemlju i tokom čitave ceremonije stajala mirno i muški se trudila da ostane pribrana.

Muk je zavladao Orlovačom, a pevačica je stajala kao skamenjena dok su grumeni zemlje padali preko kovčega njenog pokojnog supruga. Niko nije kukao, niti naricao, najbliži su tugovali u potpunoj tišini, dok je Goga stiskala zube od bola.

- Da mi je neko pričao, ne bih mu verovala - rekla je tužna Goga na Igorevom grobu.

Poslednju počast Igoru Ramoviću odale su i Svetlana Ceca Ražnatović, Ivana Selakov, kao bivša misica Slavica Tripunović Dajana.

Igorov prijatelj Dejan održao je oproštajni govor i drhtavim glasom uputio poslednji pozdrav svom drugaru iz detinjstva.

- Borio si se da istraješ i ne poklekneš, ali nažalost, ovo je bila jedina izgubljena bitka. Bitka u kojoj su te do zadnjeg dna pratili ljubav majke i supruge i svih koji su te voleli. Za sobom si ostavio dvoje dece, pregršt zanimljivih uspomena i prijatelja, jednu istinsku ljubav krunisanu brakom iz snova, bajkovitu i nalik antičkoj tragediji. Pamtićemo tvoj dobrodušni karakter i mangupski osmeh svojevrsan malom broju beogradskih vitezova. Mnogma ćeš ostati u lepom sećanju jer si plenio sve oko sebe, bio duša od čoveka. Niko još ne veruje da te više nema, da nisi oko nas. U nama odjekuju poznate reči pesme "A sad adio, i ko zna gde i ko zna kad". Igore, Ramke, neka te anđeli prate i neka ti je laka zemlja - sa tugom u očima govorio je Igorov prijatelj dok je Goga na njegove reči stiskala zube i tiho jecela.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • joka

    19. jul 2013 | 14:55

    a ova Svetlana Raznatovic nije cula da se na sahrani nosi crno?

  • Daca

    19. jul 2013 | 17:27

    Nemogu a da ne komentiram koliko Sam ruznih komentara na racun Goge Sekulic po raznim portalima procitala..Da je dvolicna i jadna,da samo hoce pare..I pitam se kako netko moze da ima mirnu savjest nakon toga..Vidi se da ga Goga voli,,Zena je sa njim planirala djecu...Nije ni ona Neka bez para da moze da se pise da je htjela samo Igorov novac..Molim vas ne Piste gluposti..Zena je ostala samo nakon 2 mjeseca sama..Izgubila je covjeka kojeg voli..I ne pisite gluposti i odvratne stvari o njoj...Goga,iskreno ti saucesce...

  • Ninii

    19. jul 2013 | 15:41

    Ovo me sve podseca na moj slican slucaj meni je brat preminuo pre 2god :( Gogo moje iskreno i najdublje saucesce tebi i porodici Ramovic. Pocivaj u miru Igore. :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA