SAHRANA MUŽA GOGE SEKULIĆ: Estrada na poslednjem ispraćaju Igora Ramovića (FOTO)

Na groblju Orlovača sahranjen je Igor Ramović, a poslednju počast su mu odali Ceca Ražnatović, Zorica Marković, Ivana Selakov, Maja Marijana, Boban Rajović, Marko Bulat i ostali

Sahrana Igora Ramovića na Orlovači Goga Sekulić

Foto: Marko Todorović

Na beogradskom groblju Orlovača sahranjen je Igor Ramović, suprug Goge Sekulić, koji je u nedelju iznenada preminuo u Nemačkoj. Da podsetimo, Ramović, sa kojim je Sekulićeva bila dva meseca u braku, umro je od raka pankreasa. Sahrani je prisutvovalo stotinak ljudi, a udovicu su podržale i mnoge poznate ličnosti.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Među prvima su na groblje stigli Gogini sestra i brat, kao i pevačica Zorica Marković i Aleksandar Kapriš, a nešto kasnije su došli Maja Marijana, Boban Rajović, Marko Bulat, Svetlana Bubanja Bucka (frizerka Svetlane Cece Ražnatović) i Dara Bubamara.

 Foto Marko Todorović

Foto Marko Todorović

Posle opela, povorka se uputila prema mestu gde će Ramović biti sahranjen. Krst je nosio brat Igora Ramovića, a Igorova majka je sve vreme bila uz Sekulićevu.

Uplakana Goga dodirnula je kovčeg pre spuštanja sanduka u zemlju i tokom čitave ceremonije stajala mirno i muški se trudila da ostane pribrana.

Muk je zavladao Orlovačom, a pevačica je stajala kao skamenjena dok su grumeni zemlje padali preko kovčega njenog pokojnog supruga. Niko nije kukao, niti naricao, najbliži su tugovali u potpunoj tišini, dok je Goga stiskala zube od bola.

Da mi je neko pričao, ne bih mu verovala – rekla je tužna Goga na Igorevom grobu.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

Poslednju počast Igoru Ramoviću odale su i Svetlana Ceca Ražnatović, Ivana Selakov, kao bivša misica Slavica Tripunović Dajana.

Igorov prijatelj Dejan održao je oproštajni govor i drhtavim glasom uputio poslednji pozdrav svom drugaru iz detinjstva.

– Borio si se da istraješ i ne poklekneš, ali nažalost, ovo je bila jedina izgubljena bitka. Bitka u kojoj su te do zadnjeg dna pratili ljubav majke i supruge i svih koji su te voleli. Za sobom si ostavio dvoje dece, pregršt zanimljivih uspomena i prijatelja, jednu istinsku ljubav krunisanu brakom iz snova, bajkovitu i nalik antičkoj tragediji. Pamtićemo tvoj dobrodušni karakter i mangupski osmeh svojevrsan malom broju beogradskih vitezova. Mnogma ćeš ostati u lepom sećanju jer si plenio sve oko sebe, bio duša od čoveka. Niko još ne veruje da te više nema, da nisi oko nas. U nama odjekuju poznate reči pesme “A sad adio, i ko zna gde i ko zna kad“. Igore, Ramke, neka te anđeli prate i neka ti je laka zemlja – sa tugom u očima govorio je Igorov prijatelj dok je Goga na njegove reči stiskala zube i tiho jecela.

Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Tagovi: Goga Sekulić, Igor Ramović, Sahrana
Najnoviji komentari
 • 4
  40+

  Jel bio Nikola Pekovic ?

 • s
  skorpija52

  Nisam mlada, ali u svom garderoberu nemam nista tamne boje za leto.
  Skoro sam imala problem i morala sam da pozajmim bluzu za jednu
  saharanu na koju sam morala da idem.
  Osim toga na ovim fotografijam se vidi cak vise za zene, da su bas
  primereno obucene.
  Zasto komentari da nesto nije pristojno, ZA KOGA? pokojnika? narod?
  vaznije je doci odati pocast, ispratiti umrlog, nije to mesto gde oni sto
  su dosli treba da gledaju sta su drugi obukli, kako su ocesljani, imaju
  li sminku ili nakit.

 • B
  Bojana

  Koliko retardiranih komentara,ne mogu da verujem!!!!Zena(kakva kod bila)izgubila je muza nakon samo 2 meseca braka,a vi komentarisete ko je sta obukao i dal’ se udala zbog novca ili ne.Sramota!!!!Kao neke babe ste,uzas i tuga!!!!

 • M
  Mila

  Naravno da se zali srcem, ali zar ne znate nista o bontonu, a ne g-djo Petra o ‘primitivnom Balkanu’? Postoje situacije gdje pristojnom garderobom pastelnih boja trebamo neverbalno pokazati zasto smo tu.Jako je vazno, prema bontonu, da na prikladan nacin, prikladno odjeveni odamo poslednju postu pokojniku. Toliko o tome. Saucesce porodici.

 • L
  Lenči

  Tuguje se sa srcem a ne sa odelom!

Pogledajte sve komentare

Vesti

Sport

foto dana

Jetset

video dana

Zanimljivosti

Život & Stil