Kluni zbog Longorije raskinuo vezu!

- Džordž je rekao Evi da je još uvek sa Stejsi, ali da planira da raskine sa njom i da mu se dopada ideja da budu zajedno - rekao je izvor za US Weekly, dodajući da Eva nikada nije bila zainteresovana da se zabavlja sa šarmantnim glumcem

  • 2

Najnovija vest je da je holivudski srcolomac Džordž Kluni raskinuo vezu sa rvačicom Stejsi Kibler zbog prelepe Eve Longorije! Naime, Džordž je prema navodima očevidaca, flertovao sa Evom dok je bio u vezi sa Stejsi, a iako ga je ona odbijala, on je nastavljao i pokušao je da joj se približi neposredno pred raskid sa Kiblerovom.

Džordž je navodno Evi rekao da i dalje voli Stejsi, ali da će da raskine sa njom.

- Rekao joj je da je još uvek sa Stejsi, ali da planira da raskine sa njom i da mu se dopada ideja da Eva i on budu zajedno - rekao je izvor za US Weekly, dodajući da Eva nikada nije bila zainteresovana da se zabavlja sa šarmantnim glumcem. Sama Eva je na svom Tvter profilu demantovala vest, rekavši da su njih dvoje samo prijatelji dugi niz godina.

Podsetimo, Džordž i Stejsi raskinuli su svoju dvogodišnju vezu početkom ovog meseca, a očigledno da glumac ne želi dugo da samuje. Da li će Eva pasti na njegov šarm, ostaje da vidimo u narednom periodu.

(A. Č. / US Weekly)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA