FARMA POSLE "PORNIĆA": Zvezda Granda ulazi u rijaliti-šou!

Pevačica Katarina Grujić zapala je za oko publici zbog svojih bujnih grudi i usana, dok mediji bruje o njenom navodnom seksi snimku, kojim ju je ucenjivao bivši dečko

  • 14

Bivša finalistkinja "Zvezda Granda" Katarina Grujić, prepoznatljiva po bujnom poprsju, kako nezvanično saznajemo, nova je učesnica u rijalitiju "Farma 5".

Mlada pevačica zapala je za oko publici zbog svog seksi izgleda koji neretko promoviše na društvenim mrežama i beogradskim splavovima, a kako Telegraf nezvanično saznaje, ovu seksi Beograđanku brojni obožavaoci moći će da prate 24 sata dnevno dok na "Farmi" bude radila sve uobičajene seoske poslove.

Katarina ima 21 godinu i rođena je u Beogradu, student je druge godine "Fakulteta za medije i komunikacije" i sigurno najzgodnija i najintrigantnija učesnica ovogodišnje sezone "Zvezda Granda".

Pevanjem se bavi dve godine i završila je Nižu muzičku školu, a u medijima se nedavno pojavila informacija da je bivši dečko ucenjuje porno-snimkom. Međutim, Katarina je ubrzo demantovala ove navode.

Katarininu popularnost potvrđuje i milionski pregled na Jutjubu njene pesme "Jedno đubre obično":

Za Grujićevu su karakteristični veoma atraktivni i provokativni nastupi, a svoj izgled ulepšala je silikonima u grudima i ustima, tako da će milionska publika koja prati "Farmu" moći da uživa u pogledu na pevačicine atribute.

Pevačica je često viđen gost u noćnim klubovima, a nedavno se pohvalila i novom tetovažom putem Instagrama, dok se sa društvom provodila na "Fristajleru".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gg

    16. avgust 2013 | 17:54

    Ovakve u nemackoj ciste ulice,i toalete..

  • Vlada

    16. avgust 2013 | 17:51

    Ne gledam te gluposti tako da me bas i za ovu silikonku

  • Lara

    16. avgust 2013 | 22:26

    Novi idol za nepismene i razgaćene devojke. One druge neće zanimati sigurno, imaju pametnija posla.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA