PRETERAO: Biber stavio ajfon obožavateljke u gaće! (VIDEO)

Madi pevač je najpre počeo da šutira pokolne sa bine koje su mu dali fanovi, a onda je sa poda podigao mobilni i ubacio ga u svoje pantalone, što su pomamljene devojčice ispratile nezapamćenim vriskom

  • 20

Kanadska tinejdž zvezda Džastin Biber ne prestaje da provocira javnost i šokira svoje obožavaoce, a nakon što ih je pre nekoliko dana pljuvao sa terase, ovom prilikom je na nastupu u Nju Džersiju počeo da baca poklone sa bine koje su mu dali fanovi, dok je vrhunac prostakluka bio kada je pevač uzeo telefon svoje obožavateljke i ubacio ga u gaće!

Publika je vrištala od uzbuđenja dok se mladi pevač bahatio po sceni. Najpre je bacio kameru, zatim je počeo da sa bine šutira poklone od obožavalaca u publiku, a u jednom trenutku je sa poda dohvatio "ajfon" i ubacio ga sebi u pantalone.

Ovaj potez mlade zvezde mediji su osudili kao neprimeren, a premda je ovo samo jedan u nizu brojnih ispada, to verovatno neće uticati na njegovu popularnost.

Da podsetimo, Džastin je nedavno napravio skandal u jednom restoranu kada se naočigled svih ispiškio u kofu u kuhinji jednog restorana.

(J. J.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gepard

    2. avgust 2013 | 16:29

    Ovom treba vojska !

  • grrr

    2. avgust 2013 | 16:36

    Kako me iritira ovaj mali buljavac....piiiiii...

  • CrazyHorse

    2. avgust 2013 | 17:44

    Voleo bih da Rihanna stavi moj IPhone u njene gace!! ;-P ByTheWay, nije da opravdavam balavandera, ali bilo ko od vas da zaradi 50.000.000$ za godinu dana i da ga pritom zna ceo svet, a da ima 18-19 godina, tesko da bi ostao normalan. Mene bi zatekli kako go šmrkam kokain sa sisa Jenna Jameson na sred Times Square-a.... O_o

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA