Ceca Ražnatović pevala pred 5.000 fanova (FOTO)

Srpska folk zvezda napravila je spektakl za pamćenje u diskoteci "Top Hill", gde je u tročasovnom nastupu izvela svoje najveće hitove, kao i numere sa svog novog albuma

  • 11

Svetlana Ceca Ražnatović pevala je sinoć pred 5.000 ljudi u budvanskoj diskoteci "Top Hill", gde je nastupila i pre dve nedelje, a na čijem nastupu je do ranih jutarnjih časova uživao čuveni finski vozač i šampion Formule 1 Kimi Raikonen.

Kao i prošlog puta, ova diskoteka bila je ispunjena do poslednjeg mesta. Atmosfera je bila neverovatna, a srpska folk zvezda je svojim fanovima u ovom crnogorskom gradu napravila koncert za pamćenje.

Ceca je na binu izašla u jedan čas posle ponoći i pevala mnogobrojnoj publici oko tri sata bez pauze . U prepunoj diskoteci "Top Hill" mogli su se čuti najveći hitovi Ražnatovićeve, ali i numere sa njenog novog albuma "Poziv".

Ceca je tako po ko zna koji put dokazala da su njeni nastupi spektakl za pamćenje, kako zbog rekordne posećenosti tako i zbog atmosfere koju samo ona može da napravi.

Pogledajte kako je bilo na nastupu Cece Ražnatović u budvanskoj diskoteci "Top Hill"

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gridy

    5. avgust 2013 | 17:32

    Smestiše li je braća crnogorci u kavez?

  • ivana

    5. avgust 2013 | 18:33

    JK jedva prikupi nesto u Trocadéro a Ceca prepuni Top Hill ...

  • Dijana

    5. avgust 2013 | 21:30

    Lepo je videti Cecu pored nečeg šta podseća na rešetke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA