DŽESIKA ALBA: Imam celulit i šlauf oko struka!

- Realno, više nemam telo tinejdžerke. Mislim da, ako se potrudimo da se odmaknemo od nerealnih ideala, bićemo srećniji. Imam celulit, strije i salo na stomaku. Ali šta je tu je - rekla je poznata glumica

  • 6

Džesika Alba je mnogima jedna od najlepših i najzgodnijih glumica u Holivudu. Međutim, nedavno je otkrila da nije zadovoljna svojim izgledom.

Ova tridesetdvogodišnja glumica priznala je da često na svom telu uočava mane. Otkrila je da ima problem sa strijama, celulitom, ali i "šlaufom" oko struka.

- Realno, više nemam telo tinejdžerke. Mislim da, ako se potrudimo da se odmaknemo od nerealnih ideala, bićemo srećniji. Imam celulit, strije i salo na stomaku. Ali šta je tu je - rekla je Džesika.

Glumica ima dve ćerke – Honor i Heven − a otkrila je da se nakon drugog porođaja namučila da vrati svoju staru liniju.

- Bilo je jako teško i ne bi svako to mogao da izdrži. Nosila sam duple steznike danima i noćima i to tri puna meseca. Bila sam kompletno oznojena, ali se isplatilo - ispričala je Džesika, koja na društvenim mrežama često objavljuje fotografije iz teretane kako bi sa fanovima podelila svoj napredak.

(Telegraf.rs / Izvor: ljepota.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA