SEKA ILI KARLEUŠA: Koja je zgodnija? (FOTO)

Pevačice ponosno pokazuju svoje atribute i ne kriju da iza zategnutog i seksi tela stoje naporni treninzi i iscrpljujuće dijete. Ipak, od kada je počela da vežba sa suprugom Veljkom, Seka se pridružila Jeleni na samom vrhu liste najzgodnijih na estradi

  • 88

Dve rivalke na estradi Jelena Karleuša i Seka Aleksić prate trendove, te redovno svoje pratioce na društvenim mrežama počaste nekom fotkom na kojoj poziraju u seksi pripijenoj haljini ili minijaturnom bikiniju. Navodno je godinama postojala netrpeljivost među njima, ali su stvari izgleda krenule na bolje nakon što su javno počele da hvale jedna drugu. Ipak, mnogo je sličnosti među ove dve estradne zvezde.

I tamnokosa i plavokosa pevačica vole da eksponiraju svoje adute, te pratioci često komentarišu njihove grudi koje su u prvom planu. Poznato je da Jelena ima silikone u grudima, dok Seka može da se pohvali prirodno bujnim poprsjem. Tu je i aksesoar za plažu kao što su naočare, velike minđuše i ogrlice.

Aleksićeva je na svojim nastupima uvek svedeno obučena, dok Jelena šokira javnost stajlinzima, a u nekoliko navrata je sama rekla da najviše voli da je gola. Iscepane čarape, lanci, halteri, kape, sve je to sastavni deo stajlinga JK na nastupu. Sa druge strane, Seka je uglavnom u dugačkim providnim haljinama koje otkrivaju seksi veš i raspaljuju mušku maštu.

Otkako je sa suprugom Veljkom počela da trenira, Seka je svoju figuru dovela do savršenstva. Bujne obline i tanak struk ponosno ističe,a pozitivni komentari pljušte sa svih strana. Ipak, Jelena je osoba koja važi za jednu od najzgodnijih na estradi, te svojim mišićavim, zategnutim stomakom i čvrstim nogama mami uzdahe gde god se pojavi.

Pevačice su slikale rezultate posle napornih treninga i slikama obradovale brojne pratioce.

Novi trend među poznatim ličnostima je slikanje bez šminke, u jutarnjem izdanju. Ovaj trend ispratile su mnoge poznate lepotice, a ni Jelena i Seka nisu ga zaobišle. Da li biste ostali u njihovim krevetima ujutru nakon burne noći ili biste pobegli glavom bez obzira?

Najveću pažnju javnosti izazvale su slike pozadina dve mlade pevačice. Dok supruga Veljka Piljikića može da stane na crtu Dženifer Lopez, Jelena ipak teži manekenkskoj građi za zategnutom zadnjicom. Pevačice ponosno ističu svoje pozadine i ne kriju da naporno vežbaju kako bi imale ovakve rezultate. Seka kao latino lepotica ili Karleuša kao model sa naslovnih strana?

Dijete koje godinama drže, energični nastupi i naporni treninzi učinili su da Seka i Karleuša budu na samom vrhu lista najzgodnijih na estradi. Fanovi obožavaju njihova zgodna tela, a pevačice se ne libe da malo-malo okače fotku na kojoj poziraju u minijaturnim bikinijima. Kupaći kostimi više otkrivaju nego što pokrivaju, ali zbog toga niko ne žali.

Jasno je da nije lako ni Veljku, a ni Dušku. Seku kao anđelicu i Jelenu kao đavolicu suprotstavili smo na slikama.

Iako potpuno različite sigurno je da i jedna i druga oduzimaju dah svojom pojavom, a mi vas pitamo koja je zgodnija cica? Svoje mišljenje ostavljajte u komentarima.

(A. Č.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sanja

    8. avgust 2013 | 15:47

    Iako ju ne volim ,iritira me koliko je glupa,bolje tijelo ima JK,zgodnija,viša,Sejka je ljanka i ne zna da "iznese" odjeću kao JK al kriminalne su im face obema.

  • felixkirchbaum

    8. avgust 2013 | 15:52

    Ma Seka je ovu neandertalku presisala ihaaaaj.Em bolje izgleda(lici na ljudsko bice i to zensko)em peva neuporedivo bolje.Na jk se kladim na trkama konjskim,tu vec ima neke sanse.

  • xoxo

    8. avgust 2013 | 15:48

    Seka je bas doterala liniju...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA