TOP 5: Ovako meša Milica Pavlović! (VIDEO)

Mlada pevačica je poznata po vatrenim nastupima, a mi vam predstavljamo najzanimljivije snimke sa njenih koncerta

  • 15

VRCKALICA! Poznato je da Milica Pavlović veoma provokativno igra i uživa u svojim performansima na sceni. Sa druge strane, svojom zategnutom i seksi guzom mami uzdahe muškog pola gde god da se pojavi. Publika u klubovima širom sveta uživa u "mešanju" mlade pevačice, a svaka njena pesma ima odgovarajuću koreografiju od koje zastaje dah.

Jedan od najzanimljivijih snimaka je onaj u kojem Milica izgleda kao da je uključena u struju je sa nastupa u Novom Pazaru, uz Breninu pesmu "Čik pogodi". Svojim vrckanjem je dovela atmosferu do usijanja, a kratka suknjica pretila je da otkrije sve pevačicine atribute.

A to je izgledalo ovako:

Premijera pesme "Tango" jedan je od najgledanijih domaćih klipova na "Jutjubu" sa skoro 9.000.000 pregleda. Nije ni čudo, jer Milica ovde prikazuje svo svoje umeće uvijanja kukovima u stilu trbušnih plesačica.

Drugi Miličin singl "Pakleni plan" odlično je prošao kod publike, a mlada Leskovčanka ima posebnu koreografiju kojom mami uzdahe.

Miličin neobičan ples: 

Milica kao seksi senjorita! Ovaj nadimak idealno pristaje lepotici koja je za Telegraf izjavila da je ponosna što su je tako nazvali nakon njenog istoimenog hita.

Pogledajte kako Pavlovićeva igra uz pesmu "Seksi senjorita":

Milica se u toku takmičenja "Zvezde Granda" u pocepanim helankama, uskoj majici i vrtoglavo visokim štiklama spuštala do poda i nazad, uvijala, njihala i uživala u pažnji prisutnih.

(A. Čanović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • alex

    10. avgust 2013 | 19:07

    nema pojma sa pevanjem, a kad ne bude mogla da vrti guzicom za nekoliko godina, karijera ``pevacice`` ce puci

  • Jovan Jovanovic

    11. avgust 2013 | 00:40

    Striptizeta koja glumi pevacicu.Tipicno za Grand.

  • Sanela

    10. avgust 2013 | 17:48

    Još da nije ravna kao daska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA