HOTEL: Žao nam je što je Ana Nikolić pretučena

"Slučaj koji se dogodio u našem hotelu prijavljen je policiji, koja će izvršiti dalju istragu. Stav hotela je da nam je jako žao zbog incidenta koji se dogodio", rekao je za Marko Vujović u ime menadžmenta hotela "Maestral", gde se dogodio ovaj incident

  • 6

Pevačica Ana Nikolić, koju je pre nekoliko dana pretukla Manda Popović, devojka Ćazima Osmanija, najavila je tužbu protiv hotela u kom se taj incident desio, prenosi dnevni list "Alo!".

Dok je Popovićeva nije  da da bilo kakvu izjavu za medije, u hotelu "Maestral" su naveli da ceo slučaj prepuštaju nadležnim organima, i dodali da im je žao zbog svega što se dogodilo.

- U slučaju bilo kakve tužbe, slučaj prepuštamo nadležnim organima. Slučaj koji se dogodio u našem hotelu prijavljen je policiji, koja će izvršiti dalju istragu. Iz tog razloga nismo u mogućnosti da dajemo informacije jer je istarga u toku. Stav hotela je da nam je jako žao zbog incidenta koji se dogodio - rekao je za "Alo!" Marko Vujović u ime menadžmenta hotela, i nastavio:

- Kako od gošće Nikolić nismo imali nikakvu prijavu o tome da se ne oseća bezbedno i da je neko od gostiju hotela uznemirava, nažalost, nismo imali priliku da preduzmemo ništa da ne dođe do incidenta. U trenutku kada je već došlo do pomenute situacije reagovalo se brzo, efikasno i profesionalno - izjavio je on.

PR služba Ane Nikolić rekla je da pevačica neće davati nikakve izjave za sada.

- Ana neće davati sada nikakve komentare. Istraga je još u toku - izjavio je njen portparol.

(Telegraf.rs / Izvor:"Alo!")

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Legenda iz Zeleznika

    12. avgust 2013 | 14:55

    Znaci posle Nate i Ana. Cazim je: A) nevidjeni frajer B) mnogo dobro placa C) ove nase su jeftine ......?

  • maja

    12. avgust 2013 | 15:51

    ajme majko oko kojeg frajera izbija tuca..place mi se stvarno. cazim fata sta mu se pruzi pa ce sa svojom siptarkom da nastavi zivot, a vi se bijete i nudite mu onu stvar i molite da vam gurne e majko mila sta smo docekali

  • Maxima

    12. avgust 2013 | 13:59

    Magda je cirkus. Istripovala se da sve sme I moze zato sto je... onaj civsa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA