Ovako Monika Beluči govori srpski (VIDEO)

"Očistila sam babu, oprala joj kosu. Nahranila je i ona me pita je l' si ti jela", rekla je italijanska glumica u Trebinju gde treba da snima film Emira Kusturice "Na mlečnom putu"

  • 14

Italijanska glumica Monika Beluči doputovala je juče u Trebinje, gde će snimati novi film Emira Kusturice "Na mlečnom putu". Na konferenciji za štampu ova svetska lepotica izgovorila je novinarima nekoliko rečenica na srpskom jeziku, koje će ona iskoristiti u filmu našeg poznatog reditelja.

- Očistila sam babu, oprala joj kosu. Nahranila je i ona me pita je l' si ti jela - rekla je Monika, koja novinarima rekla da je naš jezik izuzetno komplikovan.

- Srpski je veoma težak jezik. Biće veoma teško, ali ću uspeti - rekla je Monika.

Beluči je je takođe istakla da bi radila sa Emirom Kusturicom i bez scenarija, prenela je TV Republike Srpske.

- Zaista sam uzbuđena što sam tu, zadovoljstvo mi je da budem u vašoj zemlji, da radim sa Emirom. Veoma sam motivisana, za mene sve ovo donosi snažne emocije, film je zaista jak, nasilan, vrlo intenzivan rekla bih. Radim svoj posao sa strašću, a kada radim sa nekim sa kim želim, to mi je najvažnija stvar - rekla je italijanska glumica.

Emir Kusturica, koji igra i glavnu mušku ulogu u filmu, naveo je da nije imao dileme u vezi s izborom glavne ženske uloge.

- Zašto Monika? Mislim da u svetu nema žene koja bi tu ulogu bolje odigrala, a i pošto je ljubavna priča u pitanju, da pitate mene ili bilo kog muškarca na svetu u koju ženu biste se zaljubili na prvi pogled, to je Monika - rekao je reditelj.

Da podsetimo, film "Na mlečnom putu" je tematski podeljen u tri dela − priču o zmiji, o ljubavi i priču o monaštvu.

Emir Kusturica je ranije rekao da će film govoriti o svevremenskoj temi − temi dobrote, odnosno da, ako ne bude dobrote, jednog dana neće imati šta da okreće Zemljinu osu.

Glavnu žensku ulogu igra Monika Beluči, a značajnu ulogu imaće i srpska glumica Sloboda Mićalović.

Pogledajte kako Monika Beluči priča na srpskom jeziku:

(Telegraf.rs / Izvor: RTS / Tanjug / TV Republika srpska / TV BN)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA