PONOVO BETMEN? Bejlu se nudi 50 miliona dolara da igra superheroja

Izvor blizak produkciji drugog nastavka filma "Čovek od čelika" kaže da bi britanski glumac, ako pristane, za 20 minuta pojavljivanja na filmu dobio navedenu svotu novca

  • 2

Glumcu Kristijanu Bejlu navodno je ponuđeno 50 miliona dolara kako bi reprizirao ulogu Betmena u drugom delu "Čoveka od čelika", prenose ostrvski mediji.

Da podsetimo, Bejl je nedavno jasno stavio do znanja da je završio sa igranjem popularnog superjunaka posle okončanja trilogije Kristofera Nolana o Mračnom vitezu. Tada je rekao: "Imali smo sreću da snimimo tri nastavka Betmena. To je dovoljno, ne treba biti pohlepan", ali bi sada možda mogao da promeni odluku zbog ponuđenog iznosa".

Izvor blizak produkciji filma koji se u bioskopima očekuje 2015. godine, kaže da bi Bejl, ako pristane, za 20 minuta pojavljivanja na filmu dobio 50 miliona dolara.

Studio "Vorner" osim drugog dela "Čoveka od čelika" planira i film "Justice League" (Liga pravde) u kome se takođe pojavljuju Betmen, Supermen i Vonder Vuman i zainteresovani su da Bejl zaigra i u tom projektu, Betmena - naravno.

Proteklih dana u medijima se spekulisalo da bi Betmena mogli da igraju Rajan Gosling, Džoš Brolin, Džo Manđanelo, pa čak i Orlando Blum. Ulogu Supermena repriziraće Henri Kavil.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    14. avgust 2013 | 12:36

    Po mom misljenu ovo je skrnavljenje onoga sto je Nolan napravio od betmena. Ovo bi bilo ok u doba kad ga je igrao Kluni

  • Bogi

    14. avgust 2013 | 12:46

    Tako je, čuj Orlando Blum betmen isto ko Kluni... Jedini Betmen koji nekako može da se poredi sa Nolanovim je Bartonov... Ali ipak je Nolanov bez konkurencije isto tako i Kristijan Bejl nema konkurenciju... Ne treba da prihvati ovo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA