ZAŽALILA: Bijonse na turneju nosi 40 perika jer joj se ne sviđa nova frizura!

Pevačicu su pogodili brojni negativni komentari na konto nove "dečačke" frizure, te je za predstojeće nastupe obezbedila veštačke seksi kovrdže

  • 8

Pop diva Bijonse nedavno je promenila frizuru, naime ošišala se na kratko, a samo nekoliko dana kasnije, tamnoputa pevačica gorko se pokajala, te je na svoju turneju "Mrs Carter's show" ponela čak 40 perika sa dugom kosom!

Pevačica se požalila bliskim prijateljima kako je nesigurna u sebe od kako se ošišala "na muško" i da joj nedostaju njene bujne kovrdže, navodi izvor blizak pevačici.

Diva je rešenje našla u najkvalitetnijim perikama koje će menjati na turneji, a kako bi se pošteno "obezbedila", odlučila je da ponese čak 40. Pritom, treba imati u vidu da su američki mediji nedavno objavili da Bijonse ima kolekciju perika koje zajedno vrede čak milion dolara.

Bijonse odlučno vlada binom kada nastupa, međutim, izvor ističe da su joj samopouzdanje poljuljali brojni negativni komentari na njenu novu dečačku frizuru.

(J. J./ckhid.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA