VELIKI POVRATAK: Ruška Jakić novo lice TV Prve?

Urbana voditeljka se u medijima nije dugo pojavljivala, a na jesen planira da se vrati na "velika vrata" nacionalne televizije, iako još uvek nije poznato da li će voditi svoju poznatu emisiju "Ljubav i moda", ili imati ulogu u nekom drugom TV formatu

  • 7

Legendarna voditeljka Ruška Jakič, nakon dvadesetogodišnje karijere, ne planira da ode u penziju već se u velikom stilu na jesen vraća na male ekrane, i to to ni manje-ni više, nego na nacionalnu frekvenciju "Prve" telvevizije.

Voditeljka poznata po tome što svako jutro kada se probudi, sebi pred ogledalom kaže: "Dobro jutro, lepotice", dugo se nije pojavljivala u medijima, a sada planira da se na "velika vrata" vrati pod studijkse reflektore.

- Ruška je bila u svojevrsnoj ilegali, ali su se neke od njenih emisija prikazivale na jednoj lokalnoj televiziji. Ove godine pregovarala je sa nekoliko medijskih kuća, i na kraju je izbor pao na Prvu televiziju - ispričao je izvor za "Kurir".

Ostaje nejasno da li će Ruška Jakić voditi autorsku emisiju "Ljubav i moda", ili će se pojaviti u ulozi voditeljke nekog novog formata, budući da ni ona, a ni PR služba "Prve" nisu želeli da otkriju ovu informaciju.

- Tačno je da će jesen na TV Prva biti poprilično vruća! Pored brojnih novih televizijskih formata, biće i novih lica, o kojima još ne želimo da govorimo - naveli su iz ove medijske kuće.

(J. J./Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jagoda

    21. avgust 2013 | 12:28

    Ova ako je lice tv prve onda tesko da cemo moci spavati posle njene emisije -.-

  • Rudar

    21. avgust 2013 | 12:07

    Nekad proslost treba bas to i da ostane.

  • Makarije

    21. avgust 2013 | 17:59

    Mogla bi da se uda za Krkobabića ( starijeg)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA